DC çizgi romanlarına girmek istiyorum ama nerden başlamam gerektiğine dair hiçbir fikrim yok internette de hep farklı listelemişler. Ufak bir yardım iyi olabilir
Bu arada bu hikaye bana tie-in sayılarla diğer serilere çok fazla sıçrayacakmış gibi gelmedi. Hala daha duyurulacak daha büyük çaplı bir yaz event'i olabilir.Welcome to a world where Tony Stark never built an Iron Man armor. Where Thor is a hard-drinking atheist who despises hammers. Where Wakanda is dismissed as a myth. And where Captain America was never found in the ice, because there were no Avengers to find him. Instead this world has always been protected by Earth’s Mightiest Heroes, the Squadron Supreme of America. And now the Squadron face an attack from some of their fiercest enemies, like Dr. Juggernaut, the Black Skull, the Silver Witch and Thanos with his Infinity Rings. Blade is the one man alive who seems to remember that the entire world has somehow been… reborn. And so begins his search for the cause behind this ominous shift in reality.
Sayı daha çıkmadı ama kimisi fazla spekülatif bulsa da BleedingCool’dan genelde yanlış haber çıkmaz. Sen de orada mı gördün yoksa direkt olarak önden çıkan taramalar falan var mı? Aaron artık şu Thor’un yakasından düşse keşke.Jason Aaron kafayı yemiş herhalde. Adam Thor yaza yaza Thor konseptine aşık olmuş.
Avengers 42 de Thor un kökenine yapılan değişiklik artık biraz fazla abartılı geldi. Toplanıp Allah diyelim birader.
Fazla sıkılarak da olsa okudum evet.@Solid Snake X of Swords okudun mu, inceledin mi, biliyor musun?
Deadpool fazla konuşmuyor mu? Kendisi için bile olsa...Fazla sıkılarak da olsa okudum evet.
Deadpool‘u hiç hatırlamıyorum X of Swords’ta ya, Hickman’ın yeni mutant dünyasında Deadpool’u kapıdan almadılar gibi, diğer mutantlarla düzenli çıktığı bir seri yok sanırım. Genel olarak soruyorsan ben severim genelde serilerini. Özellikle iki üç yıl önce biten Gerry Duggan’ın yazarlık döneminin özellikle son 15-20 sayısı epey iyiydi.Deadpool fazla konuşmuyor mu? Kendisi için bile olsa...