Fulcrum'un hiçbir feati yok, hiçbir vasfı da yok. Simgesel bir karakter. Beyonder alır.beyonder vs fulcrum ?
Fulcrum'un hiçbir feati yok, hiçbir vasfı da yok. Simgesel bir karakter. Beyonder alır.beyonder vs fulcrum ?
1 TL'min olabilmesi için 2601 TL lazım.Ben de basılı Türkçe cildini aldım ve inanılmaz memnun oldum aldığıma. Fırsatın olursa kesinlikle almalısın.
Onun farklı serileri var benim bildiğim.Getcomics'de bulursun hepsiniOld man logan 50. Sayıda bitiyor mu? Ekşide logan filmi başlığında
Yoksa başka bir old man logan mı var?
50 sayı süren üçüncü Old Man Logan serisi. Bu seri ana devamlılık içinde geçiyor. Ondan önce 2015 Secret Wars döneminde bir sürü gerçekliğin bir araya geldiği Battleworld dünyasında geçen bir mini serisi vardı. Asıl, meşhur olan Old Man Logan hikayesi ise bunlardan bir 10 sene kadar önce Wolverine'in ana serisinde yayımlanıp sonradan ayrı şekilde ciltlenen seri, Mark Millar'ın yazdığı.Old man logan 50. Sayıda bitiyor mu? Ekşide logan filmi başlığında
Yoksa başka bir old man logan mı var?
Bende kendi spoilerım gözükmüyor cümle yarım duruyor demek ki sizde gözüküyormuş teşekkürler dead man logana bakayım ben50 sayı süren üçüncü Old Man Logan serisi. Bu seri ana devamlılık içinde geçiyor. Ondan önce 2015 Secret Wars döneminde bir sürü gerçekliğin bir araya geldiği Battleworld dünyasında geçen bir mini serisi vardı. Asıl, meşhur olan Old Man Logan hikayesi ise bunlardan bir 10 sene kadar önce Wolverine'in ana serisinde yayımlanıp sonradan ayrı şekilde ciltlenen seri, Mark Millar'ın yazdığı.
Soruya geri dönecek olursak o 50 sayının ardından bir 12 sayılık devam serisi daha çıktı Dead Man Logan adıyla, ona bakabilirsin.
Yarım kalmış cümle var mesajında gerçekten de. Orada başka bir şeyden bahsettiysen ona göre cevaplandırabilirim.Bende kendi spoilerım gözükmüyor cümle yarım duruyor demek ki sizde gözüküyormuş teşekkürler dead man logana bakayım ben
Spoiler çıkmıyor orda spoiler vardı. Ekşide logan filmde öldü çizgi romanda ölmedi denilmişti. Sonra okudum Maestro ile savaşıp öldü o yüzden garipsedim.Yarım kalmış cümle var mesajında gerçekten de. Orada başka bir şeyden bahsettiysen ona göre cevaplandırabilirim.
Spoiler çıkmıyor orda spoiler vardı. Ekşide logan filmde öldü çizgi romanda ölmedi denilmişti. Sonra okudum Maestro ile savaşıp öldü o yüzden garipsedim.
Teşekkürler. Hangisini tavsiye edersiniz?Ekşi'de yazan kişi muhtemelen o ilk popüler olan Mark Millar'ın yazdığı hikayenin sonundan bahsediyordur.