Duffy Duck 1937 , Bugs Bunny 1938, Slyvester 1941, Coyote Road Runner 1949 çıkmışlar.
Saitama bu kategoriye girmiyor. Saitama sonsuz güce de sahip olsa Çizgi Gücü olan hiçbir karaktere tek atamaz, zarar veremez ya da öldüremez.One Punch Man'den Saitama var. Kim gelirse gelsin tek atıyor.
O benımde aklıma geldı ama sonra bu ozellıklerı saglayamadıgını dusundum. Smoker'da yazmıs zaten.One Punch Man'den Saitama var. Kim gelirse gelsin tek atıyor.
Çok iyi yav. Özlemişim.Aşağıdaki bölümü izlemeni öneririm. Çizgi Gücü'ne dair birçok emare mevcut. Adamın ağzına yemlik vermesi gibi.
İzleyince anımsadım bölümü.Aşağıdaki bölümü izlemeni öneririm. Çizgi Gücü'ne dair birçok emare mevcut. Adamın ağzına yemlik vermesi gibi.
Bugs Bunny için 4. duvar hiç olmadı. O en başından beridir çizgi film karakteri olduğunu biliyordu zaten. Buna rağmen onun da baş edemediği Çizgi Gücü kullanan karakterler var.İzleyince anımsadım bölümü.
Evet, cidden istediği gibi takılıyor. 4.duvarı da yıktı.
Yalnız, atın şaşırması...
Lucky Luke serisinde de var bu durum, ancak diğerleri göre daha asgari düzeyde kalıyor. Biraz daha gerçekçi diyebiliriz.Red Kit de sağlamdır.
Bu muhabbetin hangi bölümde olduğunu bilmiyorum, ama şurada çizgi filmin bir incelemesini yapmışlar. Videonun 2.20 dakikasında dediğim olayı gösteriyorlar.Freakazoid daha önce izlemedim ama yönetmenle muhabbet etme olayı iyiymiş. İzlemek istedim bi sahneyi.