Git dalganı başka konuda geç, benim konumda yapma.Akainu'da magma gücü varken ne gerek var çizgi gücüne. Eline sağlık bu arada güzel nostalji oldu.
Bak bu çok sert oldu.Git dalganı başka konuda geç, benim konumda yapma.
Anladım iyiymiş baya .Ben dodo falan bilmiyordum hiç demek kanallar vermemiş zamanında.Sadece çizgi filmlerde olmadığı için Toon Force deniliyor ismine. Bugs'ı ciddi manada madara eden üç karakterden birisi Gremlin. Diğer ikisi Yoyo Dodo ve Cecil Turtle.
Bununla ilgili Türkçe kaynak bulamadım, o yüzden böyle bir derleme yaptım.Dodo'lara sahip çıkalım.
Konu güzel. Gif ayrıca güzel. Eline sağlık. Genişletilesi bir konu. Gerçi sonsuza dek gider.
Dodo çok eski bir karakter. İlk çıkanlardan biri sayılır. Ülkemizde ana akım Looney Tunes karakterleri hariç bu tür çizgi filmler çok az yayınlandı.Anladım iyiymiş baya .Ben dodo falan bilmiyordum hiç demek kanallar vermemiş zamanında.
One Punch Man'den Saitama var. Kim gelirse gelsin tek atıyor.Konu guzelmıs, boyle dusunmemıstım bu olayı.
Pekı bılındık mangalarda boyle ornekler var mı?
Aşağıdaki bölümü izlemeni öneririm. Çizgi Gücü'ne dair birçok emare mevcut. Adamın ağzına yemlik vermesi gibi.Ellerine sağlık. Bu şekilde kullanıldığını bilmiyordum. Karakterler arası bazı güç sıralamaları bile varmış. Enteresan.