Patos acılı vardır sizin oralarda.. Gönderici ödemeli bir kargo yapıştırman yok muAçtırma ağzımı şimdi, senin neler neler yediğini 70 milyon biliyor
edit: arkadaşlığımız pekişir <3
Patos acılı vardır sizin oralarda.. Gönderici ödemeli bir kargo yapıştırman yok muAçtırma ağzımı şimdi, senin neler neler yediğini 70 milyon biliyor
Ayıp ediyorsun, ikametini yaz özeldenPatos acılı vardır sizin oralarda.. Gönderici ödemeli bir kargo yapıştırman yok mu
edit: arkadaşlığımız pekişir <3
Lays kaşık cips.Geçen paraya kıydım pringes aldım ama o eski tadı alamadım. Bir ara cips içinden baharat çıkıyordu, doritos olabilir ve yoğurtla karıştı yiyordum. Onu arıyorum ama bulamıyorum. Kendi yaptığım sos öyle olmuyor.
Alaturka arıyorsun galiba, Pringles'e o kadar para verdikten sonra tat almaman normal xDGeçen paraya kıydım pringes aldım ama o eski tadı alamadım. Bir ara cips içinden baharat çıkıyordu, doritos olabilir ve yoğurtla karıştı yiyordum. Onu arıyorum ama bulamıyorum. Kendi yaptığım sos öyle olmuyor.
Doritos'u yine seviyorum diyebilirim. Tabii ben de Ruffles artık takıntı haline geldiği için pek almıyorum ama şu markanın Flamin' Hot adında bir ürünü vardı bayaaa iyiydi.Şimdi satılmıyor. Tadı baya güzeldi.
Denemedim onu. Acılı olandı sanırım.Doritos'u yine seviyorum diyebilirim. Tabii ben de Ruffles artık takıntı haline geldiği için pek almıyorum ama şu markanın Flamin' Hot adında bir ürünü vardı bayaaa iyiydi.