Elalem yakışıklı görsün beeFrom Etenboby ve TalkOP:
Kaido’s fruit is fish fish fruit model seiryu
Sanji ve Judge 40-60 yaş.
Elalem yakışıklı görsün beeFrom Etenboby ve TalkOP:
Hapisten kaçıp Wano'da ki savaşa yetişecekmiş. Nasıl olacaksa muhtemelen sona gelir. ?Nereye geliyormuş ? Fransız kaldım biraz.Aslında başka tasarlanmış onu öğrendim ama gerisini bilmiyorum.Rövanş atacağız zaten o kaçınılmaz xD bu kez sakat kalırsın değnekle gezersin artık yada meyveden kendine timsah bacağı yaparsın.
Ray 6 ay erken gitmeseydi luffy şu an yonkou olurdu. Pis içkici herif.Luffyi 2 senedir Hyo dayı eğitse şu an ortada yonko yoktu
İşte kimisi birilerinin kendisini egitmesine muhtaçtır,kimileri de kendini eğitir direkLuffyi 2 senedir Hyo dayı eğitse şu an ortada yonko yoktu
Sanji'nin saçları aynı annesiFrom Etenboby ve TalkOP:
Ben öyle birşey duymadım ama doğru olursa klavyeyi kırarım. Her zaman iyiler kazansa bu seride kutsallar başta olmazdı.Olay plota bakıyor plot sağlam mı ona bakıyor.Law 10 tane mermi yedi tık yok o zaman tamam kaybettim.Hani kesip biçsen değmez böbrekten gerisi para ediyor mu ?. xDHapisten kaçıp Wano'da ki savaşa yetişecekmiş. Nasıl olacaksa muhtemelen sona gelir. ?
Ama biliyorsun ki bu hikayede ben iyi sen kötüsün. Ve iyiler kazanıyor. Sana onca zaman denek denek dedim. Ellerime denek olmaya geliyorsun. 4 gözle bekliyorum. :dd.d
One Piece Magazin konusunda okudum. Öyle bir şey var ve şimdi sakin ol, klavyeyi kırma bana laf yetiştirmek için lazım olur.Ben öyle birşey duymadım ama doğru olursa klavyeyi kırarım. Her zaman iyiler kazansa bu seride kutsallar başta olmazdı.Olay plota bakıyor plot sağlam mı ona bakıyor.Law 10 tane mermi yedi tık yok o zaman tamam kaybettim.Hani kesip biçsen değmez böbrekten gerisi para ediyor mu ?. xD