normalFrom Etenboby ve TalkOP:
Kaido’s fruit is fish fish fruit model seiryu
Sanji ve Judge 40-60 yaş.
All Blue'da Rayleigh/Crocus gibi balık avlama keyfisi yapıyordur kesin reis.normal
40yrs: I'm not picky when it comes to women and food
60yrs: I'm going to fish in the All Blue
Something happened
40yrs: everything's the same after it goes down your belly
60yrs: let the poison flow into the ocean!!
Adama aşçı denildiğin kızıyorlardı bide. Usopp'un yaşlı halinde bile Luffy ve Zoro'yu ben eğittim diyordu. xdnormal
40yrs: I'm not picky when it comes to women and food
60yrs: I'm going to fish in the All Blue
Something happened
40yrs: everything's the same after it goes down your belly
60yrs: let the poison flow into the ocean!!
Adam aşçı hali ile bile ödülde tokatlamış.Dövüşçü olsa Luffyi adamı yapacak herhaldeAdama aşçı denildiğin kızıyorlardı bide. Usopp'un yaşlı halinde bile Luffy ve Zoro'yu ben eğittim diyordu. xd
Yetiş ya Yamato.
Bunu hep derim. Sanji'nin de dünyanın en büyük karabacaklısı olacağım gibi hayali olsaydı şimdikinden daha güçlü olurduAdam aşçı hali ile bile ödülde tokatlamış.Dövüşçü olsa Luffyi adamı yapacak herhalde
Sanciyi Reylih eğitse vura vura ilerliyordu şu an.Bunu hep derim. Sanji'nin de dünyanın en büyük karabacaklısı olacağım gibi hayali olsaydı şimdikinden daha güçlü olurdu
Luffyi 2 senedir Hyo dayı eğitse şu an ortada yonko yoktuSanciyi Reylih eğitse vura vura ilerliyordu şu an.
Nereye geliyormuş ? Fransız kaldım biraz.Aslında başka tasarlanmış onu öğrendim ama gerisini bilmiyorum.Rövanş atacağız zaten o kaçınılmaz xD bu kez sakat kalırsın değnekle gezersin artık yada meyveden kendine timsah bacağı yaparsın.@Millennium Wizard Doffy geliyormuş diyolayy ayağıma mı geliyorsun çeeen. Gel gel rövanş istiyordum. Erken karşılaşma olacak ama gel geleceğin varsa göreceğin de olur :dd.d