Gecmedi ama tahmin.Bence mantıklı bir tahmin.Renge göre büyüktür nerede geçti ya ?
Zoro da ki yeşil haki peki normal mi ''renk'' ? Mangaka karakterin rengini çizmiş olmasın ? Mavi alev iyileştirme özellikli de o marco ya özel meyve. Isı kavra mı da yok OP de. Magma>ateş hepsi bu. Isı kavramı olsa atsu atsu nun sahibi akainu+ace ye aynı anda tek atarmış. Filler karakter olarak iyi ki kalmış o zaman...Gecmedi ama tahmin.Bence mantıklı bir tahmin.
Dediğin de olabilir yeşil kral haki çok olası değil.Zoro da ki yeşil haki peki normal mi ''renk'' ? Mangaka karakterin rengini çizmiş olmasın ? Mavi alev iyileştirme özellikli de o marco ya özel meyve. Isı kavra mı da yok OP de. Magma>ateş hepsi bu. Isı kavramı olsa atsu atsu nun sahibi akainu+ace ye aynı anda tek atarmış. Filler karakter olarak iyi ki kalmış o zaman...
Zoro da ki yeşil haki peki normal mi ''renk'' ? Mangaka karakterin rengini çizmiş olmasın ? Mavi alev iyileştirme özellikli de o marco ya özel meyve. Isı kavra mı da yok OP de. Magma>ateş hepsi bu. Isı kavramı olsa atsu atsu nun sahibi akainu+ace ye aynı anda tek atarmış. Filler karakter olarak iyi ki kalmış o zaman...
Geçmesine gerek yok ki, mavi alev gerçekte de daha sıcaktır. Sanji eskisinden sıcak olduğunu söylemişti zaten.Renge göre büyüktür nerede geçti ya ?
Ben merak edip baktım ya. Sanjinin ateşinin güçlendiği kesin zaten bu cepte. Çünkü kendisi dedi bu bedenle daha fazla ısıyı kaldırabileceğini. Oda da rengini maviye çevirmiş. Normalde evren birebir gerçek dünyayla aynı olmak zorunda değil ama paralellik varsa ona göre bakıyoruz bazen malum.Renge göre büyüktür nerede geçti ya ?
Mavi, yeşil ve sarı renkleri ben de sevmedim.Kapak güzel duruyor ama renk kullanımı biraz kötü olmuş gibi.