Sbs alır mıydınız Lütfücü Beyİlk belirti olan kabul etmeme evresini yaşıyor şuan xD
Benim en eski teorilerimden biri, o Shanks inecek agaYalnız bir detay var.Zoro'nun arkasına direk Shanks çizilmiş Mihawk yerine.Bu belki de Mihawk'ı yendikten sonra onu yeneceği yada asıl rakibinin Shanks olduğu anlamına geliyor olabilir.
@Master of Puppets Senle konuşuyorduk hatırladım.En güçlü kılıç ustası muhabbeti düşündüğümüz gibi çıkabilir.Kartlarda da Mihawk Shanks'ten güçlü kılıç ustası bekliyor yazıyordu zaten.Onu yenerse Zoro ile düello atmaya can atabilir.
Anaaa bu neee… Neden haber vermiyonuz… burada kendi kendine eğlniyonuz… skannknsnShanks kılıc ustası değil diyenlere gelsin
Oda : "The line-up of swordsmen! When they cut, it really hurts!!"
Zoro'nun hikayesi Türk filmi olsaydı...Çok net bir şekilde Ushimaru Zoro’nun babası değil demiş. İlginç.
Rayleigh, Roger ve Shanks'a "haki masteridir bunlar, kılıcın haricinde bir ton hareketleri var, Luffy gibi daha genel dövüşüyorlar" şeklinde yorumlar yapanlara gelsin bu. Sayfalarca anlattık bu mevzuları. @Sir CrocodileShanks kılıc ustası değil diyenlere gelsin
Oda : "The line-up of swordsmen! When they cut, it really hurts!!"
Ne anlattın yav? Law'ı bile oraya koymuşlar. :SRayleigh, Roger ve Shanks'a "haki masteridir bunlar, kılıcın haricinde bir ton hareketleri var, Luffy gibi daha genel dövüşüyorlar" şeklinde yorumlar yapanlara gelsin bu. Sayfalarca anlattık bu mevzuları. @Sir Crocodile
Yav Oda demiş, sen hala "olm law da zoro da ikisi nerde, bu şey de var bak" falan diyorsun. Ben sana zaten hepsi kılıç ustasıdır ama seviyeleri farklıdır diyordum. Şimdi git derdini Oda'ya anlat bakalımNe anlattın yav? Law'ı bile oraya koymuşlar. :S
Law'ın gücünün yüzde kaçı kılıç ustalığından geliyor?
Bak bakim Law'ı neden kılıç ustası olarak koymuşlar.
Şimdi Law da kılıç ustası Zoro da. Sen söyle bakayım Law'ın kılıç ustalığı nerede?
Çizim fan yapımı ama sen bilirsin tabi.Rayleigh, Roger ve Shanks'a "haki masteridir bunlar, kılıcın haricinde bir ton hareketleri var, Luffy gibi daha genel dövüşüyorlar" şeklinde yorumlar yapanlara gelsin bu. Sayfalarca anlattık bu mevzuları. @Sir Crocodile