Niye lan niye?Adam haklı. Sevmeyen de kendini uçurumdan aşağı atsın bi zahmet. Wano'da sağlam işler yapacak izle gör
Niye lan niye?Adam haklı. Sevmeyen de kendini uçurumdan aşağı atsın bi zahmet. Wano'da sağlam işler yapacak izle gör
Bunu sevmeyen beyaz bıyıklı adamları seviyodur. Ula bu napti size. Niye sevmiyonuz. Biz buna niye diyoz mu? :dNiye lan niye?
Pis Bm'ci.Saldırı gücü olarak en sağlam tatlı komutanı olacak![]()
Oyaji sanı karıştırma.Bunu sevmeyen beyaz bıyıklı adamları seviyodur. Ula bu napti size. Niye sevmiyonuz. Biz buna niye diyoz mu? :d
Hızlı olacak olsa olaylara müdahil olurdu.Hızdan alıp, saldırı gücüne- gözlemden alıp,silahlanmaya vermiş Oda belli ki..Yİnede vardır hızlı saldırıları tabii.Zayıf ve uzun. Hantal değil aksine hızlı biri çıkacak bence.
Olaylara karışmaması tamamen senaryo icabı. Kadın kitabeleri almak için içeri giren Brook'a bile damadı, öyle bir şey yani.Hızlı olacak olsa olaylara müdahil olurdu.Hızdan alıp, saldırı gücüne- gözlemden alıp,silahlanmaya vermiş Oda belli ki..Yİnede vardır hızlı saldırıları tabii.
2 alternatif var.Olayları akışına bırakan bir karakteri olabilir çok karışmayan, emir gelmedikce hiç bir şey yapmayan ya da gerçekten yavaş ve kabiliyetleri farklıdır..Her ihtimalde Oda'nın,yav ben bu çocukları nasıl çıkartayım şimdi böyle bir yerden dur şunu şöyle bir tipleme yapayım, dediği bir karakter.Olaylara karışmaması tamamen senaryo icabı. Kadın kitabeleri almak için içeri giren Brook'a bile damadı, öyle bir şey yani.
Bunu çok sevmiyorum ama saldırı gücü sağlam çıkacak bu kekonun.Pis Bm'ci.
İnşallah inşallahBunu çok sevmiyorum ama saldırı gücü sağlam çıkacak bu kekonun.