Sessiz atın çiftesi pek olurmuş. Bu arc önemli bir rol üstlenecek gibi.
Bu sahneden çıkardığım tek şey. Anime çizenler bile Smoothie'nin neden bir şey yapmadığına anlam veremeyip bari biz çizelim demişlerBu sahne mangada yok ama boşu boşuna animeye koymamışlardır bence. Yani Oda onaylı bir sahne olabilir emin değilim. :/
Eğer bu sahnedeki gibi insanların suyunu çekerek büyüyebiliyor ise, en sağlam komutanlardan biri bu kadın. Çok tehlikeli bir meyveye sahip.
Smoothie mangada yine büyüyüp slashleri attı. Ama nasıl büyüdüğünü bilmiyorduk. Burada sadece onu göstermişler. İcraat olarak fazladan bir ekleme yok yani.Bu sahneden çıkardığım tek şey. Anime çizenler bile Smoothie'nin neden bir şey yapmadığına anlam veremeyip bari biz çizelim demişler
Okdr gereksiz biriki attığı slashları bile unutmuşum...Smoothie mangada yine büyüyüp slashleri attı. Ama nasıl büyüdüğünü bilmiyorduk. Burada sadece onu göstermişler. İcraat olarak fazladan bir ekleme yok yani.
Belki de attığı slashları bile unuttuğun için sana gereksiz biri gibi geliyordur.O kadar gereksiz biri ki attığı slashları bile unutmuşum...
Hahaha olabilir. Arc biraz daha devam etse kadını dövüşe bile sokarlardı herhalde.Bu sahneden çıkardığım tek şey. Anime çizenler bile Smoothie'nin neden bir şey yapmadığına anlam veremeyip bari biz çizelim demişler
Sen de boşmuşsun be çerlo, nasıl Smoothie'yi beğenmezsin, nasıl benle aynı düşünmezsin, nasıl benden ayrı fikir beyan edebilirsin?Güçlü, zeki, sakin ve kendinden emin. Karakteri de epey iyi çıkacak diye tahmin ediyorum. Hoş be hoş.
Ve fekat çok itici. Giyimi ve suratı çok itici. Meyvesi de itici.
Bu tipi sevenler asıl boş, estetikten ve güzellikten anlamayan eziklerdir.Bu karakteri beğenmeyenler artık hadlerini aşmadılar mı sizce de? Ne demek sevmiyorum yaa? Hadi onu geçtim fanı olmamak ne demek? Aynı seriyi mi okuyoruz?
Sen de boşmuşsun be çerlo, nasıl Smoothie'yi beğenmezsin, nasıl benle aynı düşünmezsin, nasıl benden ayrı fikir beyan edebilirsin?