Bu adam Wano'da olsa bizimkilerin tarafında anasına karşı dövüşecekti işte ne bekliyorsun başka xDBu adam Wano'da olsa çok farklı bir seri okuyor olurduk. Wano'da ağırlık koyan bir karakter yok şu an.
Bu adam Wano'da olsa bizimkilerin tarafında anasına karşı dövüşecekti işte ne bekliyorsun başka xDBu adam Wano'da olsa çok farklı bir seri okuyor olurduk. Wano'da ağırlık koyan bir karakter yok şu an.
Hatırlatma bana anasına tokatçı aramasını. Ne güzel ısınmıştım adama...Bu adam Wano'da olsa bizimkilerin tarafında anasına karşı dövüşecekti işte ne bekliyorsun başka xD
Yamato gibi mi ? Gördün değil mi son bölümde yaptığını o övdüğün oğluna :dBu adam Wano'da olsa bizimkilerin tarafında anasına karşı dövüşecekti işte ne bekliyorsun başka xD
Peros rahat 3 tane Katakuri eder işe yararlık bakımından, oğullarını Bigmom'ın sevdiğini ne zaman iddia etmişim ? Yok olmadı benim öyle bir iddiam xDYamato gibi mi ? Gördün değil mi son bölümde yaptığını o övdüğün oğluna :d
Önceden mangayı ara ara okuyordun şimdi de olmayan şeyleri okuyorsun galiba :d Perospero Kata'nın tek elinin yeteceği adamlardan dayak yiyen Ace'den 2 tık zayıf bir ezik başka bir şey değil.Seni de anlıyorum ama bir favori karakterin sırat köprüsünde,diğeri ise gifterlarla köşe kapmaca oynuyor xd.Saracağın adam Kata değil,Apoo olsun 2v1 durdurmasın adamını xd.Peros rahat 3 tane Katakuri eder işe yararlık bakımından, oğullarını Bigmom'ın sevdiğini ne zaman iddia etmişim ? Yok olmadı benim öyle bir iddiam xD
Üstelik Katakuri asla anasına karşı tavır almasın da demedim, alacaksa kendi yapsın eşek kadar adam demişimdir en fazla.
Law 2.0 = Katakuri
Gelecek Denizci önemli. Akainu reis gelse mesela direkt alfa karakter olup hedefe dalar. Eminim Kaido'dan daha çok zarar verir ittifaka. Kaido çok oyalanıyor. BM bir arc boyunca bir şey yapamadı. Devrimci komutanı tekleyen adamı kimse yavaşlatamaz. Ya da Kaido'ya dalacak olsa çatıya çıkma gibi saçmalıklar olmaz. Oraya çıkıp ya yenilir ya da destekle Yonko devirir.Bence bişey değişmezdi.Wano'da farklılık yaratıp ortamı değiştirecek kişi ve kişiler denizcilerden başkası değil.
Peros, Kata'dan güçlü demedim bak gene yanlış anlaşılmalar yaşanıyor. Kata'dan daha çok işe yarıyor dedim. Top Keki okursan Peros'un neler yaptığını görürsün. Olayı Ace'ye getirmenden anladığım kadarıyla yapılan eleştiriye verilecek cevap bulamadığın.Önceden mangayı ara ara okuyordun şimdi de olmayan şeyleri okuyorsun galiba :d Perospero Kata'nın tek elinin yeteceği adamlardan dayak yiyen Ace'den 2 tık zayıf bir ezik başka bir şey değil.
Sana yazmak duvara konuşmak gibi kendin çalıp kendin oynuyorsun xd ne yazayım sana benPeros, Kata'dan güçlü demedim bak gene yanlış anlaşılmalar yaşanıyor. Kata'dan daha çok işe yarıyor dedim. Top Keki okursan Peros'un neler yaptığını görürsün. Olayı Ace'ye getirmenden anladığım kadarıyla yapılan eleştiriye verilecek cevap bulamadığın.
Kata'ya olan eleştirilerim ortada eğer cevap vereceksen bekliyorum yoksa evet evet Ace çok güçsüz de ben anlarım ?
Yazdıklarında yapılan eleştirilere bir cevap olsa karşılıklı duvar işinden sıyrılabiliriz xDSana yazmak duvara konuşmak gibi kendin çalıp kendin oynuyorsun xd ne yazayım sana ben
Bak ben burada Peros'un işe yararlılık açısından Kata'dan üstün olduğunu, Kata'nın bir başka Law versiyonu olduğunu iddia etmişim.Peros rahat 3 tane Katakuri eder işe yararlık bakımından, oğullarını Bigmom'ın sevdiğini ne zaman iddia etmişim ? Yok olmadı benim öyle bir iddiam xD
Üstelik Katakuri asla anasına karşı tavır almasın da demedim, alacaksa kendi yapsın eşek kadar adam demişimdir en fazla.
Law 2.0 = Katakuri
Verdiğin cevap şu.Önceden mangayı ara ara okuyordun şimdi de olmayan şeyleri okuyorsun galiba :d Perospero Kata'nın tek elinin yeteceği adamlardan dayak yiyen Ace'den 2 tık zayıf bir ezik başka bir şey değil.Seni de anlıyorum ama bir favori karakterin sırat köprüsünde,diğeri ise gifterlarla köşe kapmaca oynuyor xd.Saracağın adam Kata değil,Apoo olsun 2v1 durdurmasın adamını xd.
Aslında Akainu Kizaru'ya gitme demedi, bekle dedi. Oradan bir şeyler çıkabilir. Belki Drake'nin ötmesini bekliyorlardır.Şu an Fuji ve Ryokugyu devrimcilerle uğraşıyor sanırım.Boşta olan tek Kizaru var gelirse o gelir bence ve Akainu gibi bir rol oynayabilir.