Luffy kendine haki toplamak balon gibi sönmemek için kaçıyor.Soluklanmayla aynı şey değil.Kata'nın tek yapacağı yerde ölü gibi yatan adamı mezara koymak olacaktı.Katakuri'nin orada dinlenmediği ne malum?
Luffy kendine haki toplamak balon gibi sönmemek için kaçıyor.Soluklanmayla aynı şey değil.Kata'nın tek yapacağı yerde ölü gibi yatan adamı mezara koymak olacaktı.Katakuri'nin orada dinlenmediği ne malum?
İşte ikisi de zaman topluyor. Savaşa tam güçleriyle çıkıyor.Luffy kendine haki toplamak balon gibi sönmemek için kaçıyor.Soluklanmayla aynı şey değil.Kata'nın tek yapacağı yerde ölü gibi yatan adamı mezara koymak olacaktı.
Olmaz.Bir dövüşün ortasında dur bir saniye Wc molası alıyorum ben diyemezsin ortada önceden bir anlaşma yoksa.Madem bir taraf adil dövüş kasıyor durum böyle.İşte ikisi de zaman topluyor. Savaşa tam güçleriyle çıkıyor.
Ne diyelim o zaman? Onların adil dövüş anlayışı buymuş. İki tarafta memnunsa benim için sıkıntı yok.Olmaz.Bir dövüşün ortasında dur bir saniye Wc molası alıyorum ben diyemezsin ortada önceden bir anlaşma yoksa.Madem bir taraf adil dövüş kasıyor durum böyle.
Anlamamazlıktan geliyorlar niye anlamıyorsunOlmaz.Bir dövüşün ortasında dur bir saniye Wc molası alıyorum ben diyemezsin ortada önceden bir anlaşma yoksa.Madem bir taraf adil dövüş kasıyor durum böyle.
Bende diyorum ki iki tarafta dinlenmek için duruyor. Bak buna saçma dersen bir şey demem. Ama iki tarafa kendi halinden memnun. Ben o yüzden çok şey etmiyorum.Anlamamazlıktan geliyorlar niye anlamıyorsun
Sapıklık derecesinde onurlu dövüşe inanan adam dövüşün ortasında kaçan rakibine niye saygı duysun var mı böyle bir saçmalık ya hahaha...
Kata'nın yaptığı maçta hakem yokken karşı tarafta adil dövüşmüyorum hakeme gerek yok derken hakem varmış gibi davranması gidip kendini yaralaması.Saçmalık.Sözde onuruna yediremiyor.Luffy kaçarken onuruna yediriyor ama ve zaten adil dövüş aramadığını söylüyor.Ortada adil birşey yok adama gidip böyle davrandırıyorsun.Tamamen Oda'nın halt yemesi mantıklı bir tarafı yok.Anlamamazlıktan geliyorlar niye anlamıyorsun
Sapıklık derecesinde onurlu dövüşe inanan adam dövüşün ortasında kaçan rakibine niye saygı duysun var mı böyle bir saçmalık ya hahaha...
Mihawk'a onursuz bir adam diyebilir miyiz Hani dövüşten kaçmak için erteliyor ya dövüşleri kredi kartı gibi adam taksit taksit dövüşüyorAnlamamazlıktan geliyorlar niye anlamıyorsun
Çünkü buradaki adam onurdan bahsettiği için. Ama dediğim üzere ikisi de onurlu olduğunu düşündüğü içine çok şey etmiyorum.Sıkıntı şurada işte bunu Luffy'nin çoğu dövüşünde o veya bu şekilde görüyoruz. Siz niye buna bu kadar taktınız? :/
edit:serinin genelinde de.