Rok rpsi mi yapıyorsun usta..Lucci en sevmediğim karakterlerden birisi ama adam Luffy’le sağlam mücadele etti
Rok rpsi mi yapıyorsun usta..Lucci en sevmediğim karakterlerden birisi ama adam Luffy’le sağlam mücadele etti
Bir tane Marco'yu King'in altına koyduğum yorumumu göster hesabı sildiriyorumVayy Marco düşmanı taraf değiştirmiş 4 ay önce King > Marco, Quenn> Marco diyordunuz.
Adamın uyanışını bile benzer çizmiş Oda, %0 görev tamamlama yüzdesiyle Cp0’ın yüz karası Lucci görevine devam ediyorsa çok güçlenmiştir.Rok rpsi mi yapıyorsun usta..
Var ama seni sevdiğim için bulmayacağım.Bir tane Marco'yu King'in altına koyduğum yorumumu göster hesabı sildiriyorum
Var mı ? Başka üyeyle karıştırıyor olmayasın. Böyle yaparak beni kötü gösteriyorsun farkında mısın? Ayıp ediyorsunVar ama seni sevdiğim için bulmayacağım.
Ne kötüsü yahu bunun kötüsü mü olur, King > Marco dememişsindir ama Marco’yu güç sıralamalarında Sanji’nin felan iki seviye altına atıyordun diye hatırlıyorum.Var mı ? Başka üyeyle karıştırıyor olmayasın. Böyle yaparak beni kötü gösteriyorsun farkında mısın? Ayıp ediyorsun
Yok kanka yanlış hatırlıyorsun Helikopter Sasaki'nin de altına atıyordum. Onu unutmuşsunNe kötüsü yahu bunun kötüsü mü olur, King > Marco dememişsindir ama Marco’yu güç sıralamalarında Sanji’nin felan iki seviye altına atıyordun diye hatırlıyorum.
Sağ kolların da altına koyuyordun diye hatırlıyorum.
Şakasız karıştırdım o zaman usta @Sodex ’in işleri olabilir.Yok kanka yanlış hatırlıyorsun Helikopter Sasaki'nin de altına atıyordum. Onu unutmuşsun
Bencede, kata-marco yer değişse de olur amma böyle de iyi.Bana göre öyle...
Gücünü bildiklerimiz arasından
Zoro > Marco > Katakuri > King