Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs Rob Lucci

Sizce Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    120
Luffy’nin çok aşırı güçlenmediğini söylemedim ki.Güçlendi Lucci de geri kalmadı çok gerisinden takip etmiyor mangaka bunu anlatmak istedi orada.İmparator olmak sadece güçlü olmak demek değil.O gücü nasıl kullanacağını bilmek,dövüş tecrübesi nerede ne yapacağını bilmek gafil avlanmamak sürekli tetikte olmak vs… bir sürü statı var daha bu işin.Shanks niye Wb gemisine adam bayıltarak giriyor ? Adam imparator çünkü her olasılığa karşı hazırlıklı.Teach beşinci imparator posterini görünce daha çok yolu var diye bu yüzden güldü geçti.Kendi de o yollardan geçtiği için.Öyle 3 günde imparator olsan bile yonko olunmuyor.
Lucci övmek için bu kadar çaba sarf etmene gerek yok. Harbi diyorum bak. :D
 
Bunu bu şekilde algılamak istersen evet gemi > Page one


Adam uyanış açmış Lucciye karşı Luffye de G5 açtırıyor .Ben bu çıkarımı yaptım . Siz daha derin analiz edebilirsiniz .

Yoksa Luffy canım sıkıldı dur bi G5 açayım demişte olabilir .
WB bir devi teklemek için en güçlü ataklarından birini kullanıyor. Dev Yonko seviyesi mi diyeceğiz?


 
Son düzenleme:
Lucci en sevmediğim karakterlerden birisi ama adam Luffy’le sağlam mücadele etti, bizim Kata şu an G5’e bu kadar dayanabilir mi bilemiyorum. Daha güçlü de olabilir güçsüz de Kata’yı görmek lazım ama güncel Lucci > WCI Kata.
 
Lucci en sevmediğim karakterlerden birisi ama adam Luffy’le sağlam mücadele etti, bizim Kata şu an G5’e bu kadar dayanabilir mi bilemiyorum. Daha güçlü de olabilir güçsüz de Kata’yı görmek lazım ama güncel Lucci > WCI Kata.
Lucci neyin mücadelesini verdi? Bir ben mi göremiyorum. Luffy'e 1 tane atak vuramadı bu adam. 2 yıl öncesinden bazı şeyler atıf olsun diye yumruk yumruğa çarpıştıkları sahne var. Ondan sonra hep ezilmiş. Luffy'nin Lucci'ye vurduğu ataklarla Katakuri düşmez.
 
Aynen Oven kınları yener. Bu arada Oden'e tek atan Kaido, Kin'emon'a tek atamadı. :bilmem:
Oven'ın içinden geçecek 3-4 kın var ama oven'in ezip geçeceği kınlar da var.


Op'taki olayları işimize geldiği gibi yorumluyoruz yani. Özellikle mevzu Kata olunca şalterler kapanıyor.
Luffy tek yediği hafta çoğu kişi söyledi çocuk kafaya balyoz yemiş o kadarı normaldi diye. Yok illa dalga geçilecek. Oden'in tek yemesine bişey denmiyor nedense.

Çatıda veya başka yerde Kaido'nun direk surata thunder bagua attığı başka kimse yok. Mistik zoan + buz zırhıyla tanklamaya çalışan yamato oldu sadece.

Kaido'nun hasar yemesi desen savunma aşıyorlar işte. Çatıda law ve kidd luffy'nin yumrukla hasar verdiğini görünce şok oldu. Seviyeyle alakasız. Yumruğun işlememesi lazım.

Hadi oven neyse. O kadar çatı zoro övülüyor o da ilk onigiride hasar veremedi ama kinemon kesiyordu kaido'yu.
-----

Işinize gelen yeri cımbızlamayın diyorum kısaca. Evet luffy tek yedi. Ama ordan çatı zoro >>>> luffy diyenin aynı şekilde zoro >>> oden de demesi lazım.

Hasar üzerinden de kinemon >>> enmasız zoro demesi lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık