Akainu dışında alır.Luffy şu an alır amirali zaten.Lucci dövüşü kadar zorlanmadan hatta.
Akainu dışında alır.Luffy şu an alır amirali zaten.Lucci dövüşü kadar zorlanmadan hatta.
Evet.Filo amirali farklı.Filo amirali bile olabilir denildiğine göre amiralleri arka planda bırakıyor.Akainu dışında alır.
Hayırdır sen de mi kaybettin iddiayıMarco kazanır.Daha önce hikayesini de yazmıştım.Mom komutanları gerçek dövüşlere hiç girmemiş.Fiske yemeyen adamlar kraker de öyleydi.Meyveyi bırak Marco dayak tecrübesiyle bile kazanır.
Luffy şu an alır amirali zaten.Lucci dövüşü kadar zorlanmadan hatta.
Yoo ben düşündüğümü yazıyorum. Geçmiş olsun bu arada.Hayırdır sen de mi kaybettin iddiayı
Ama haklısın tabi Reis alır
Ceza işte :/Senin parantez içi ne öyle
Çırak ayıp oluyor adama. Fandaşım olmuş işte. Bak yine birbirimize düşürüyor bizi @RedTeroR . Luffy Dof ile Zoro'u şu an birlikte yer ama kabul etmez bunu Emre. Di mi fandaş?Yoo ben düşündüğümü yazıyorum. Geçmiş olsun bu arada.
Fakat performansın yetersiz şu anki seviyenle @Alpamis çırağı bile yapmaz seni fırına gidip biraz daha ekmek ye.
Dof'u anlıyorum ama fandaş Zoro nedir ya ? Kim ki ? Kimle kapışmış ? Ne yapmış ? Lafla peynir gemisi yürümüyor. Zoro nere, Kata nere Dof nereÇırak ayıp oluyor adama. Fandaşım olmuş işte. Bak yine birbirimize düşürüyor bizi @RedTeroR . Luffy Dof ile Zoro'u şu an birlikte yer ama kabul etmez bunu Emre. Di mi fandaş?
Luffy kim de Zoroyu alıyor.Zoro delikanlılığın kitabını yazmasa ve Katakuri okuyup Luffyi salmasa ne olacaktı ?Dof'u anlıyorum ama fandaş Zoro nedir ya ? Kim ki ? Kimle kapışmış ? Ne yapmış ? Lafla peynir gemisi yürümüyor. Zoro nere, Kata nere Dof nere