Doğru söylüyorsun 138 kişi tükürdüğünü yalayacakYine forumdaki bazı kişiler tükürdüğünü yalamak zorunda kalacak Marco'yu tekrar gördüğümüzde.
Doğru söylüyorsun 138 kişi tükürdüğünü yalayacakYine forumdaki bazı kişiler tükürdüğünü yalamak zorunda kalacak Marco'yu tekrar gördüğümüzde.
WB gelsin o bayrağı Big Mom'ın adalarına assın o zaman. Ben zaten demişim Katakuri Beckman'dan da güçlü olabilir. Şu an ki en güçlü sağ kol olabilir diyorum. Kaido ise zaten en güçlü ama bu el değiştirebilir. Shanks'in hikayedeki kurgusu daha ön planda olduğu için böyle diyorum. Bir çelişki yok yani.Öyle bakıyorsan Ben demeyeceksin Shanks demeyeceksin. Kaido gömer diyeceksin. Wb'nin kendi özel tayfası da özel. Denge neye göre var dersen Wb'ye göre var. Sadece bayrak asıyor, kimse dokunmuyor. Wb'nin adamına bulaşmak yasak diye algı var. Dİğerleri türlü türlü şey yapıyor ama Wb kasmadan takılıyor.
Sen hiç kuş tarafından gagalandin mi. Jelibondan daha cok acittigina emin olabilirsin.marco napcak pençe mi atıcak gagalıyacak mı katayı
kata cici kuş demeyi öğretir marcoya.
Wb'de 2 kraldan biri işte, Mom da o zamandan kalma ama kraliçe olamamış. 2 efsane diye Wb ve Roger var. Shanks özel olabilir diye düşünüyorsan eğer Marco özel deyip alır demen lazım. Aynı mantıkla Wb hepsinden özel doğal olarak tayfada özel oluyor, senin mantığa göre. Gorsei lafı bile tek başına yeter.WB gelsin o bayrağı Big Mom'ın adalarına assın o zaman. Ben zaten demişim Katakuri Beckman'dan da güçlü olabilir. Şu an ki en güçlü sağ kol olabilir diyorum. Kaido ise zaten en güçlü ama bu el değiştirebilir. Shanks'in hikayedeki kurgusu daha ön planda olduğu için böyle diyorum. Bir çelişki yok yani.
gagalandım muhabet kuşum vardı peki ya sen hiç mermi hızında jelibon yedin mi?Sen hiç kuş tarafından gagalandin mi. Jelibondan daha cok acittigina emin olabilirsin.
En güçsüz yonkou net Shanks. Shanks Kaidou ve Linlin karşısında bildiğin çaylak. Teach o ikinci meyveyi yedikten sonra Shanks'ın Teach'den daha güçlü olma şansı kalmadı, haki falan da kalmışsa biraz o da geçmiştir bunu.Sözde bu adamlar Yeni Dünya'da dengede, herkes kendi topraklarını koluyor lakin lafa geldi mi her şeyin en güçsüzü Big Mom'da, Roger daha KK olmadan bu kadın ortamların ağasıymış. Her şeyin en güçsüzü bu kadınsa nasıl durmuş ulan onca sene? Big Mom en güçsüz Yonko, sağ kolu en güçsüz sağ kol he canım he.
Hayir yemedim.gagalandım muhabet kuşum vardı peki ya sen hiç mermi hızında jelibon yedin mi?
AhahahahahhahaHayir yemedim.
Himm kuştan bahsederken muhabbet kuşu diyorsun jelibondan bahsederken mermi hızı diyorun. Güzel kiyaslama. Kuştan bahsederken de kartal falan deseydin.
kuş diyorsun ama ne diyim Muhabbet kuşum gagalardı beni kartal falan gagalamadı o jelibonu küçümseme mermi gibi atıyor War machine katakuri.Himm kuştan bahsederken muhabbet kuşu diyorsun jelibondan bahsederken mermi hızı diyorun. Güzel kiyaslama. Kuştan bahsederken de kartal falan deseydin.