Adamda tam takır 3 haki var lütfenMeyvesi sayesinde. En sevdiğim argüman. Sanki Katakuri başka bir güçle dövüşüyor.
Adamda tam takır 3 haki var lütfenMeyvesi sayesinde. En sevdiğim argüman. Sanki Katakuri başka bir güçle dövüşüyor.
O meyveyi çıkar hele Marco'daki gibi K Hakisi çok da işe yaramaz. B. Haki seviyesi belli değil. H. Haki anca çöp bayıltsın. Daha bir işlevini göremedik. Marco Amirale pençe atıyor zarar veremiyor Katakuri nasıl zarar verecek mochi ile ayıptır söylemesi.Adamda tam takır 3 haki var lütfen
asla bilemem kata bir amiral karşısına çıkmadan ama karşısındaki kişinin logia savunması yapamayacağını biliyorum.O meyveyi çıkar hele Marco'daki gibi K Hakisi çok da işe yaramaz. B. Haki seviyesi belli değil. H. Haki anca çöp bayıltsın. Daha bir işlevini göremedik. Marco Amirale pençe atıyor zarar veremiyor Katakuri nasıl zarar verecek mochi ile ayıptır söylemesi.
Luffy ye ne yapıyorsa onu yapar sen rahat olO meyveyi çıkar hele Marco'daki gibi K Hakisi çok da işe yaramaz. B. Haki seviyesi belli değil. H. Haki anca çöp bayıltsın. Daha bir işlevini göremedik. Marco Amirale pençe atıyor zarar veremiyor Katakuri nasıl zarar verecek mochi ile ayıptır söylemesi.
Savunma yapayım derken Akainu delik açmasın Hani Marco Amirale zarar vermedi de Amiraller zarar verebildi mi Kelepçe ile anca zaptedebildiler.asla bilemem kata bir amiral karşısına çıkmadan ama karşısındaki kişinin logia savunması yapamayacağını biliyorum.
Kendinden güçlü adamlarla mı kapıştı? Marco'nun Mf'deki Amirallerle bahsettiğin kapışması 5dk yı geçmez.2 saldırı savurdu birde tekmesi var.Bi ara zaten garp tekledi shshshsh.Bide Katakuri'nin Luffy'i hala dövmeye çalıştığından bahsetmişşin.Sanki Marco'nun Luffy'e çok birşey yapabilecekmis gibi.Wano da görürsün Marco'ya liderlik edecek adamın kim olduğuna. Karasakal 0 kayıpla tokatlamis zaten bunlari.Daha neyi tartışıyoruz? Manga'nin şuan gösterdiğine göre Marco en güçsüz sağ kol.Meyvesinin saldırı da işlevsiz kalması mı onu balon yapıyor ? Biri mfde bariz bir şekilde kendinden güçlü adamlarla kapıştı.Diğeri bariz bir şekilde kendinden güçsüz adamı dövdü kaç chapterdır.Durumları aynı bile değil.
E.oda marconun gücüne sonradan değinecek o yüzden için rahat olsun bazıları hala bölümün gazında o yüzden kata ile alakalı yorumlar normal karşılıyorum.Marco'nun konumunda olan bir karakter sadece meyve gücünden ibaret olamaz.