Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    444
O zaman arkadaş sebep sonuç felan yırtıp atmış yazısında.
Alpamis lütfücü olduğun için Lütfü ile kim dövüşüyorsa onu yüceltmeyi çok iyi biliyosun yani senin de benden farkın yok. sOda denilen adamın Katakulli denen şahsı sırf Lütfü ile dövüştürdü diye çok güçlü görmen senin mantığın yani. Ha bu arada Kingde Fatihin hakisi var diye biliyordum bu benim hatam özür.
 
zoro'dan dayak yiyen birinin katakuri'yi yenme şansı yok. katakuri dalga geçerek döver. ayrıca katakuri'nin ateşe karşı zayıflığı yok, kim uyduruyor bunu bilmiyorum. su ile yapışkanlığı gidiyor sadece. yapışkanlığı da sadece dandik bir-iki saldırısında kullanıyor, çok da elzem bir şey değil.
 
Son düzenleme:
Tabi bunu kendine yediremeyen luffy fanlarının zamanında Zoro uzaktan Monet'i kestiğinde saldırısına haki falan koymadı yalan söylemeyin uydurmayın, yerden taş kaldırıp atmıştır demeleri gibi şimdi de Kata şişirmeleriyle uğraşıyoruz.
Şu muhabbeti hatırlayınca tüylerim diken diken oldu yine. Fikir var arkasında akıl yok minvali yorumlardı. Şaka maka iyi kafayı yememişim bunlarla uğraşmaktan.

Taş fırlatmışmış. Yok çividir o taş olsa duramazsın ağrıdan! :artiz::hıh:😤
 
King'in ırksal üstünlüğü olsa da Katakuri'nin daha donanımlı olduğu bir gerçek. King'in bir problemi de zaten ırkına fazla güvenmesi. Onun dışında pek öne çıktığı bir yanını görmedik.
 
Kuzan veya başka bir amiral hiçbir sağa kola direkt tek atamaz.

Zorlanmadan bir dövüş geçirirler ve sonunda yenerler ancak tüm sağ kollar amiralleri biraz oyalar ( hasar veremez, zaman kazanır)

Özellikle burada Kata gibi gelecek görebilen, kral hakiye sahip bir karakter öyle cracker gibi dokunup dondurularak saf dışı kalmaz. Kuzan karşısında saldırılardan uzun süre kaçınır ama son kacinilmaz olur, yine kaybeder ama dediğim gibi tek yemez.
 
Jinbei balıkadam karate ile havadaki nemi kullanarak şok dalgası şeklinde vuruş yapan biri, her yaptığı vuruş mochiyi çözecek, haliyle Katakuri Jinbeinin vuruşları sonrasında mochi formunda kalamaz, Ace ile 5 gün dövüşebilen adam Katakuriyi hadi de 1 en fazla 2 günde döver.
Pedro, Bege'yle birlikte Katakuri'yi yavaşlatmayı bile başaramayan Jinbei, 1-2 güne Kata yenecekmiş :D yahu bu Jinbei, Perospero'nun şeker duvarını Luffy red hawkla kırınca. Aynada kendini gören ayı misali havadaki Luffye bakıyordu. Jinbei dediğin karakter hiçbir sağ kolu yenemez.
 
Konu mesajında ki bilgilerde yanlıi bilgi var.

"Tüm Kek Arc'ta Luffy'e kaybetmiştir. "

Doğrusu, "Tüm Kek Arc'ta Luffy'e Karşı Pes Etmiştir"

Çünkü bu dövüş "Ben seni dövücem/öldüreceğim" değil, Mental bir "Ben seni geçeceğim, sen beni geçemezsin" dövüşüydü.

Bu dövüşün çok iyi bir alt metni var aslında. Tek cümle ile açıklamaya çalışırsam "Hiç bir zaman sırtı yere gelmeyen adamla, yere düşse de asla pes etmeyen adamın mental savaşı" diyebiliriz.


Konuya dönersek Katakuri Kinge ters bi adam. Kizaru nasıl attığı lazerlere, Akainu Fırlattığı meteorlara Haki ekleyemiyorsa (aksini görmedik çünkü) Kingde oluşturduğu Magma Ejderine haki ekleyemiyordur ki Akainudan biliyoruz en yüksek AP ye sahip element magma. He eline magmayı alıp Akainu gibi bunu vicüdunun bir uzvuymuş gibi kullanabiliyorsa (göremedik ne yazık ki) o zaman tamam ama diğer türlü Katakuriye zarar verebilmesi için Hakili yumruk, tekme ve kılıç kullanması gerekiyor. Katakuri soğuk kanlılığını kaybetmediği sürece de teke tekte tüm saldırıları Gelecek Görüşü ile dodgeluyor bunu bizzat gördük. Kingin yenimez savunması mantığı çözülünce büyük bir sorun olmaktan çıkıyor ve Katakuri o savunmanın sistemini çözebilecek zekaya sahip fakat Katakuri'nin Gelecek Görüşünü aşmak için mentalini etkileyip soğuk kanlılığını bozman gerekiyor ya da çok uzun süren bir savaştan sonra Hakisinin tükenmesi gerekiyor (evet Haki tükenen bir şey Luffy'den bizzat duyduk).

Evet King daha yakışıklı, cool ve evet Zorocular agendasını güçlendirmek için daima Sanjinin rakiplerini güçsüz gösterdikleri gibi Zorunun rakiplerini de güçlü göstermek adına Kingi farklı bir yere koyuyorlar ama ne yazık ki Katakuri > King.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık