Kata daha 2 arc önce işlenmiş bir adam, ne icraat yapmış, ne değişmiş de ödülü güncellenecek ? Anca güç gösterisi yapması lazım, Arıkovanını basıp sağ çıkarsa anca o zaman ödülü güncellenir. Aksi halde içlerinde sadece Dof'un ödülü güncellenir o da 3 milyarı rahat bulur zaten.kata tekrar piyasaya çıkarsa 3.5 milyar ödül alır. dof tekrar piyasaya çıkarsa 3 milyar ödül alır. king tekrar piyasaya çıkarsa 2 milyar ödül alır.
imparator, amiral seviyesi ve üstü hariç katayı alabilecek karakter olacağını sanmıyorum.
Mızrakla Luffy'i yakalayamayan adam King'i nasıl yakalayacak ?Aynı seriyi mi izliyoruz anlamadım. Tamam King Alevi kapalı da sağlam bi adam antik zoanı var eyw ama Katakuriyi niye Luffy ile yaptığı dövüş ile sınırlıyosunuz ben onu anlamıyorum. Kimse de çıkıp "Abi Katakuri de Mogura denen mızrak var niye sadece yumruk atsın" dememiş.
Kral Haki şelalesi mi ? Zoronun 3 saldırısına yenildi King. Böyle söyleyince garip gelio size ama dikkatli okumuyorsunuz mangayı medya okur yazarlıkta bi sıkıntısı var. Ayrıca Zoronun Kinge oturttuğu ilk 2 saldırıda Fatihin Kaplaması %100 var diyemeyiz o kıvılcımlar zip zap çoğu saldırıda var. Son saldırı desen eyw da ilk iki saldırıda muallak.
Yani Kingi başımıza Kaido ettiniz. Bu kadar Zoro fanı olunmaz be Agendanıza ne diyim.
Katakuri de yavrum gelen geçen yerin dibine sokuyor. Bu adamın olduğu zamanda Fatihin Kaplaması olayı yoktu ve %100 eminim Luffy ile savaşı Wanodan sonra olsa sırf Buzz Cut Mochide çıkan kalın kara yıldırımlar ve zip zap yüzünden alayınız Fatihin Hakisi var diyeceğiniz adamı emelleriniz için ya da sırf gıcıklığına yerin dibine gömüyorsunuz.
Bak şöyle söyliyim sana, Dofun Katayı yenme şansı var (maniplatör kendisi, sakinliğini kırarsa Kata Gelecek Görüşünü efektif kullanamaz) fakat Kingin Kataya çizik atma şansı yok. Kingin Lunarianlığı ve antik zoan geni Katayı zorlar ama Mogura ile zarar verir. Adamın AP'sini Luffy vssindeki dövüşle bir ediyorsunuz. Ben boşuna mı ilk mesajda o kadar anlattım o savaş normal benim babam seninkini döver savaşı değildi diye.
Anlamak isteyen, medya okur yazarlığı olan biri zaten Katanın kapasitesini bilir. Siz burda agenda piece oynuyorsunuz
Varsayımsal bir savaşta plotu ortaya katamayacağımız ve elimizdeki verilerle düşünmemiz gerektiği için Katanın Gelecek Görüşü her zaman büyük avantaj oynayacaktır. Bu yüzden tekrar ediyorum King Kataya çizik dahi atamaz. Kandırmayın kendinizi.
Kata saldırısına Kral Haki ekleyemiyor, sen diyorsun ki Wano'dan sonra işlense ekliyor denirdi Eklese mangaka söylerdi ekliyor diye, söylemediğine göre o yıldırımlar kral haki değil, b haki yıldırımları. Coby, Garp, Dof, Çinjao'nun oğlu vs bir sürü karakterde o yıldırımlar gözüküyor, illa kral haki olmak zorunda değil. Ama King'in kral haki şelalesine kaybettiği bir gerçek
Bir diğer durum da E. Oda'nın kötü hikaye yazarlığı,
***Canavar Korsanları denilen, sürekli savaş halindeki Zoanlardan oluşan toplulukta 1 tane Zoan uyanış çizmiyor, buna mukabil gidiyor 2 yıl önce meyvesini yemiş Kaku'ya uyanış çiziyor, ki Kaku'nun sürekli savaş halinde olma ihtimali yok CP0'da. Kaku'nun yaşı kadar savaşan adamlar var Kaido tayfasında.
***Kaido'da Kral Haki var 1 kere alan etkili kral haki saldırmıyor,
***Wano'da kairosei işlenir diyor, kairoseki çivi çiziyor, sonra çizdiğini unutuyor vs.
Velhasıl E. Oda hikayeyi istediği gibi eğip büktüğü, işine geldiğini bufflayıp işine geldiğini nerflediği, işine gelince hızlandırıp yavaşlattığı için Kata vs King konusunda sağlıklı sonuç almak zor. King Kata kadar panel alsa Kata'yı fersah fersah aşardı. Şuanda bile King > Kata diyebiliyorsak King'in bir de uyanış açtığını düşün