Dof, Law'ın tüm cephanesini yedi. Boş hikaye bu.Senin mantığınla anlatayım o zaman.
Dof'un Luffy ile dövüşmeden önce yediği saldırıları kata yese zaten dövüşemezdi.
Dof, Law'ın tüm cephanesini yedi. Boş hikaye bu.Senin mantığınla anlatayım o zaman.
Aynen aynen ondan. Gördük hikayeyi. Cevap veremeyince yine başka bir muhabbet. İşin gücün hikaye.Dof, Law'ın tüm cephanesini yedi. Boş hikaye bu.
Dof'un Luffy ile dövüşmeden önce yediği saldırıları kata yese zaten dövüşemezdi.
Senin mantığınla anlatayım o zaman.
Cevap orada işte hoşuna gitmemesi senin sorununAynen aynen ondan. Gördük hikayeyi. Cevap veremeyince yine başka bir muhabbet. İşin gücün hikaye.
Orada uçurması mı kıstas alındı sence? Kardeş bir şey yazıyorsunuz ama bir değeri yok.Nika'yı yumrukla uçurabilen karakterler sadece Lucci mi? Ona göre seivye biçelim o zaman, Luffy'i yumrukla şunu yapanlar diye, terden sonra başka kıstas oldu.
Bu arada niye Luffy üzerinden tartışıyoruz? Luffy'i zonklatmışsa herkesi zonklatacak sanırım. Bu dövüşte faydası ne zonktlatmasının?
Orada uçurması mı kıstas alındı sence? Kardeş bir şey yazıyorsunuz ama bir değeri yok.
HahahahaOrada uçurması mı kıstas alındı sence? Kardeş bir şey yazıyorsunuz ama bir değeri yok.
Ben sadece bilgi paylaştım. Luffy'nin elini öyle zonklatan 3 karakter gördük dedim. Bunlar da Katakuri Kaido Mercury. Nasıl anlarsan anla.Aynen ya, senin yazdıkların çok değerli.
Luffy'nin elini zonklatmasının ne önemi var diyorum sana, uçurma kısmı işin saçmalığını göstermek için... Evet, tekrar soruyorum elini zonklatmasının ne önemi var? Kata, King veya Marco gibilerin elini zonklatacak mı öyle? Luffy dışında başka birisi dövüşseydi öyle tepki verir miydi? Sorum basit. Cevabın hayır ise, niye kıstas alıyorsun bunu?
Aynen Zoro'nun Drake ile birlikte 2 v1 atıp arkasından saldırdığı ama indiremediği adam.Cevap orada işte hoşuna gitmemesi senin sorunun
Kata lütfüyü dövdü aman tanrım çok güçlü illüzyonunu biz yemiyoruz kardeşim.
Lütfü katadan sonra apo ile karşılaştı ondan bile dayak yedi lütfü bu
Anlamadım. Açıkla bakalım, ne anlamamız gerekiyormuş? Sorulardan niye kaçıyor bir de?Ben sadece bilgi paylaştım. Luffy'nin elini öyle zonklatan 3 karakter gördük dedim. Bunlar da Katakuri Kaido Mercury. Nasıl anlarsan anla.