Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    444
Sanji genlerini haki ile beraber kardeşlerinden çok daha iyi kullanıyor. Övmekte sıkıntı ne onu çözemedim? Kral haki mutlak güç değildir ama farkını hep söyledim. Sanji, Zoro'dan güçlü demedim mesela. :bilmem:

King'le ilgili şu çok iyi diyemiyorum şahsen. Ne haki olarak öne çıkabildi ne de meyve kullanımı olarak.
Olur mu canım King yonko seviyesinde. Hatta savunma gücü bakımından Kaido'dan üstte. Lütfen kitapta yazıyor efendim.
 
Haki olarak King nasıl öne çıkacak lütfü ile mi dövüşüyor ki haki yumruğu çarpıştırınca elim ağrıyor diye ağlasın xD

Redterör'ün hesabı hacklenmiş. Lütfü veya Nika yazmadı ya da rahmetli... Daz Bones yenilse de Zoro'yu komalık etmişti. King saldırı tutturamadı, King beceriksiz diyebilir miyiz? :)
Diyemeyiz çünkü Kral hakiyi üst seviye kullanan karakterle. King ile dövüşmeden önce bile Kaido'ya kalıcı yara bırakan karakterle dövüşüyor.
 
Katakuri'yi BM bile adam yerine koymuyordu WCI'de. Aynı BM Zoro'nun kral hakisiz saldırısına "kaç Kaido" diyordu. "Annemi yenmeye gelçen bi abiy" diyen adamı ben de ciddiye almam :hhh:
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az Mayki'ciğim ❤

Burda da çok önemli bir noktaya parmak basmışsın.



Siyah çay detayı çok önemli. Demek ki çaycı Croco ve Kizaru Katakuri'nin doğal düşmanı.. Katakuri çaycılardan bile ayar yiyor.
 
Haki olarak King nasıl öne çıkacak lütfü ile mi dövüşüyor ki haki yumruğu çarpıştırınca elim ağrıyor diye ağlasın xD



Diyemeyiz çünkü Kral hakiyi üst seviye kullanan karakterle. King ile dövüşmeden önce bile Kaido'ya kalıcı yara bırakan karakterle dövüşüyor.
Kaido'ya kalıcı yara bırakmak iyi iş peki bu durumda Big Mom'u indiren Law ve Kid'i, King'ten güçsüz gören @Densetsu no Samurai ne demeli? :rolleyes:
 
Kata meyvesinden dolayı ateşe zayıf değil. Bu kadar basit. Tiksav'ın mesajını görünce burda dönen tartışmalar aklıma geldi ben de onu yazdım.

İlla "sıcak çayla bozulduğu için sıcağa zayıftır" mesajlarını arayayım mı şimdi 350 sayfalık ankette?
Zoro nasıl yanabiliyorsa kata da yanar. Armament hasar azaltır.

Ha bu arada King ateşini kapatmadan Kata'ya dokunamaz. Ateşi kapalıyken bile çok zor.
Cok aramana gerek yok birkac sayfa önce ben aciklamasini yaptım, meyve ateşe dayanıksız, Aramaki örneğini de verdim, ileri sürülen ateş örneğini de arkadaş atti, Mochi kokayla kaplanmış, beni de kokayla kaplasan ben de atese dayanikli olurum, :) velhasil mochinin Kingin alevine karsi en ufak sansi yok,
 
Bomba olmasa kimse öyle bir şey demezdi. Kötü işledi dövüşü.

Law ve Kid, sağ kolları döverler.
Bomba olmasa Big Mom kepaze olurdu çatı dövüşünde Kaido bana bırak dedi Kadının burnu kanamadı çatıda. Law çatıda dayak yedi Kid'de dövüş başında Hawkins'ten handikap aldı. Yani dövüşe Big Mom daha avantajlı başladı.. Ha dövüşü kötü işledi katılıyorum. Ama Senin dönemin bitti lafından sonra Linlin'i kaybettirmemesinin bana göre tek sebebi insanların tepkileri oldu baya tepki verdi millet Big Mom nasıl böyle yenilir falan gibisinden haklılık payları da vardı aslında. Kanıtım yok da ben böyle düşünüyorum normalde dövüşü orada bitirecekti bence.. Kid'in çamaşır makinası saldırısıyla...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık