Ben Ateşe ekstra dayanıksızlığı var gibi yapılan dayanaksız yorumlara karşı yazdım sadece Mochi her türlü sıcaklığa dayanır mı bilmem ama Sıcağa özel bir zafiyeti yok o kesin.O da iyiymiş.
Luffy ile King dövüşse, kral hakiyle yendi Luffy diye savunacaktı mesela. Luffy, Seraphimlere zarar veremediği için çocuk Seraphların Lunarian'dan daha iyi savunması var diyordu. Mesela biz Oda'nın kötü vs işlemesine göre tartışıyoruz da King hiç ateşi kapamasa nasıl zarar verecek Katakuri? Önceki sayfada @Tiksav Lee @Starrk ateşten zarar görmüyor demiş, ama King2in ateşi normal bir ateş de değil. Magma kadar sıcak. Luffy'nin eli bile yanıyorken Kata neye göre dayanıyor mesela? Kanıtı nerede lav sıcaklığına dayanacağı? Gayet devasa alan saldırıları yapabilir ateşini kapamadan? Bu senaryoda kim yener mesela? merak ediyorum.
Konu boyuncaki durumdan bahsediyorum be Alpacım. Senin çok çoştuğun konularda tersi çıkıyor genelde, şansız birisin bu konuda.
King'in de çok akıllı bir dövüşçü olmadığını söyleyebilirim. Katakuri'ye karşı tamamen defansif takılmak isteyeceğini de düşünmüyorum. King, Katakuri'nin gözlemini aşmak için hızını kullacak bu durumda savunması düşecek ve iki rakipte birbirine zarar verebilecek. Ben Katakuri daha iyi dövüşçü olduğu için dövüş esnasında verdiği reaksiyonları daha başarılı bulduğum için Kata'yı daha güçlü görüyorum yoksa Marco, Katakuri ve King üçlüsünün birbirini yenmek için gerekli donanımları var. Oda zorlama senaryo yazmadan üçünü de biribine karşı üstün getirebilir.