Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    444
O da iyiymiş. :D

Luffy ile King dövüşse, kral hakiyle yendi Luffy diye savunacaktı mesela. Luffy, Seraphimlere zarar veremediği için çocuk Seraphların Lunarian'dan daha iyi savunması var diyordu. :D Mesela biz Oda'nın kötü vs işlemesine göre tartışıyoruz da King hiç ateşi kapamasa nasıl zarar verecek Katakuri? Önceki sayfada @Tiksav Lee @Starrk ateşten zarar görmüyor demiş, ama King2in ateşi normal bir ateş de değil. Magma kadar sıcak. Luffy'nin eli bile yanıyorken Kata neye göre dayanıyor mesela? Kanıtı nerede lav sıcaklığına dayanacağı? Gayet devasa alan saldırıları yapabilir ateşini kapamadan? Bu senaryoda kim yener mesela? merak ediyorum.




Konu boyuncaki durumdan bahsediyorum be Alpacım. Senin çok çoştuğun konularda tersi çıkıyor genelde, şansız birisin bu konuda. :(
Ben Ateşe ekstra dayanıksızlığı var gibi yapılan dayanaksız yorumlara karşı yazdım sadece Mochi her türlü sıcaklığa dayanır mı bilmem ama Sıcağa özel bir zafiyeti yok o kesin.

King'in de çok akıllı bir dövüşçü olmadığını söyleyebilirim. Katakuri'ye karşı tamamen defansif takılmak isteyeceğini de düşünmüyorum. King, Katakuri'nin gözlemini aşmak için hızını kullacak bu durumda savunması düşecek ve iki rakipte birbirine zarar verebilecek. Ben Katakuri daha iyi dövüşçü olduğu için dövüş esnasında verdiği reaksiyonları daha başarılı bulduğum için Kata'yı daha güçlü görüyorum yoksa Marco, Katakuri ve King üçlüsünün birbirini yenmek için gerekli donanımları var. Oda zorlama senaryo yazmadan üçünü de biribine karşı üstün getirebilir.
 
Bu Vegapunk mal oğlu mal. Boşuna Lunarianlardan yapılmış Seraphimlere en güçlü varlıklar demiş. Yapsana Geleceği Gören çok hızlı robotlar o zaman övülürdü.
Lütfü övmek için bunlar adamlar son dönem lütfü övmek için lütfünün meyvesine bile laf yapıyorlar :ehe:

Zoro'nun adamı yenmek için yaptığı saldırıyı 5 tane Kata yese hepsi tek yer xD
 
Ortada bir hipokrasi var zaten. Senle discord'ta falan tartıştık, ben de Kata yener diyorum biliyorsun. Fakat King veya Marco, Kata'nın düştüğü duruma düşüp Oven'la çarpışsa ne laf atılırdı. Kata olunca görmezden gelindi mesela. Zoro, Lucci sözde kral hakiyle saldırdı diye laf attılar mesela, ama Kata, Germa'ya uyanış açınca susutular. Sonra şu olsa şöyle denirdi. Yaw aynısını siz yapıyorsunuz işte, aynı lacivertin tonundasınız. :D
Kata’nın o hallere düşmesi geyik sahnesiydi brom. ;)

Zoro Lucci’ye kral haki kullandı diyenler Luffy’nin Kizaru’ya attığı tekmeye kral haki değil diyorlar.
 
Benim ateşten etkilenmediğine dair bi iddaam yok. Mochi, sıcağa zayıftır diyenler vardı. Öyle bişey yok. Meyvesiz insanlardan farksızdır ateş karşısında.

Ateşe karşı zayıflığı olan meyve kendini yakarak saldırmaz.
Hiç etkilenmeyecek gibi bir anlam da çıkıyor ama o söylemlerinizden. Şimdi King'in ateşine etkilenir mi ektilenmez mi? Etkilenise ne önemi var o featin?
 
Donut Tanrısı DOKA gelir mi

Tamamen sallama? Kaptan olur, kaptanın sağ kolu olur, sen benim sadece oğlumsun kendini bi bok sanma diyor neresi sallama bunun?
Sen benim oğlumun diyor önüme geçmeye çalışma diyor. Niye olmayan ifadeleri ekliyon?

Big Mom'ın karakteri düşününce de normal. Ama sen benim ezik oglumsun felan filan yok böyle bir şey. Katakuri orada Even I cant control what happen gibi bir şey diyor. BM'nin olduğu yerde. Onu da yorumla.
 
Hee usta aynı şeyden Sanci övüyorsun yaw? Hem de Wcı'da gömdüğünüz Germa genleri üzerinden? Şimdi kim eleştiriyorsun sen? :D
Sanji genlerini haki ile beraber kardeşlerinden çok daha iyi kullanıyor. Övmekte sıkıntı ne onu çözemedim? Kral haki mutlak güç değildir ama farkını hep söyledim. Sanji, Zoro'dan güçlü demedim mesela. :bilmem:

King'le ilgili şu çok iyi diyemiyorum şahsen. Ne haki olarak öne çıkabildi ne de meyve kullanımı olarak.
 
Sen benim oğlumun diyor önüme geçmeye çalışma diyor. Niye olmayan ifadeleri ekliyon?

Big Mom'ın karakteri düşününce de normal. Ama sen benim ezik oglumsun felan filan yok böyle bir şey. Katakuri orada Even I cant control what happen gibi bir şey diyor. BM'nin olduğu yerde. Onu da yorumla.
Sen gördün mü Luffy'de "Zoro sen sadece benim tayfamsın" veya Roger'ın Shanks'ın bu tarz kendisine yakın birine laf edeceğini. Bariz sallamıyor. Zoro'da altına etti istediğin kadar enma enma de. Enma kendi başına çalışmıyor robot gibi.
Katakuri Sanji'yi bile vuramadı demesi normal.
 
Hiç etkilenmeyecek gibi bir anlam da çıkıyor ama o söylemlerinizden. Şimdi King'in ateşine etkilenir mi ektilenmez mi? Etkilenise ne önemi var o featin?
Yahu Mochi denilen şeyin ana maddesi şeker, şeker sıcakla karşılaşırsa ne olur, eriyip gider, Kingin alevine dayanamaz Katakuri arkadaslar hayal görüyor
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık