Pek sanmıyorum ama kaptan olarak dönebilir. O durumda power up beklenir. Tabi gerek yok bence.Kata'nın Shicbukai olduğunu yeni duydum
Pek sanmıyorum ama kaptan olarak dönebilir. O durumda power up beklenir. Tabi gerek yok bence.Kata'nın Shicbukai olduğunu yeni duydum
King'in Kaido ve tayfasını durdurmasını da hayal edemiyorum aynı şekilde. Ancak Kata'nın Big Mom ve tayfasını atması da mümkün duruyor .Kata'yı Kaido ve tayfasını durdururken hayal etmeye çalışın. Olmuyor değil mi? King ise Mom ve tayfasını gitti şelaleden attı.
a haber tadında.Dövüşün başı o mu Luffy için? İşiniz gücünüz algı.
Başları işte Luffy yumruk sıraladı sonra Kata hemen sonrası bu.Dövüşün başı o mu Luffy için? İşiniz gücünüz algı.
Zoro vs King dövüşünün başları:Başları işte Luffy yumruk sıraladı sonra Kata hemen sonrası bu.
Ahahahahah aynı bölümün devamını niye atmıyon? Ki burdan bile Zoro farkı koymuş Luffy dümdüz dayak yerken Zoro karşılamış saldırıyı.Zoro vs King dövüşünün başları:
one-piece-1023-9.jpg (800×1158) (ibb.co)
Şimdi de başları oldu. Direk başını bul at. Daha başka bir şey demiyorum.Başları işte Luffy yumruk sıraladı sonra Kata hemen sonrası bu.
pinpon topu olduğu sahneyi atsaydın keşke.Zoro vs King dövüşünün başları:
one-piece-1023-9.jpg (800×1158) (ibb.co)