Bence haki fakiri değil ama avel avel izlemesi kısmına katılıyorum.Katakuri de Haki fakiri zaten. King o saldırıyı yaparken avel avel izleyecek.
Sen Dof fanı değilsin ondandır.Ben seviyorum.
@II. Invictus herkesten önce Dof'ta kral haki var diyen arkadaş değil miydi?Sen Dof fanı değilsin ondandır.
King Zoro’ya bile 1 kere vuramadı o saldırılarla. Ama kata’yı vuracak aynen. Kata olduğu yerden kıpırdamadan sadece logia savunmasıyla delirtip intihar ettirir buna. Vurmasına gerek yok.Katakuri uçamıyor ama King uçabiliyor. Bu savaşta King'in kolayca kazanabileceği bir yöntem var. Uçacak ve asla Katakuri ile aynı seviyeye inmeyecek. Saldırı olarak da tempuraudon tekniğini uygulayacak. Katakuri bir süre dayanır ama bir noktada yıkıcı ve delici tempuraudon darbeleri karşısında anamı da dövecek misin der ve yıkılır.
İşte o tempuraudon ataklarından biri
Hatırlamıyorum ama demişimdir.@II. Invictus herkesten önce Dof'ta kral haki var diyen arkadaş değil miydi?
mw bilemez usta sen demişsindirHatırlamıyorum ama demişimdir.
-Dof gear 2’ye “hızlısın ama saldırın zayıf” dedi. Kata g2’yi hızıyla ezdi.Dof fanı olup da Kata sevenini görmedim. Nedenini bir Dof fanı söyleyebilir mi?
Çok uzak mesafelerde nasıl yaratacak?King Zoro’ya bile 1 kere vuramadı o saldırılarla. Ama kata’yı vuracak aynen. Kata olduğu yerden kıpırdamadan sadece logia savunmasıyla delirtip intihar ettirir buna. Vurmasına gerek yok.
Kata havadaki düşmanı yakalamakta zorlanacak biri değil. King’in arkasında power mochi yaratır.