Çatıya çıkmak tek başına 1 milyar arttırırdı zaten. King’le dövüşmek zoro’nun ödülünü düşürmüş.Onun 900 milyonu BMnin adasını karıştırması zaten, Kata payı 100 milyon anca eder. Kingin payı çok daha yüksek
Çatıya çıkmak tek başına 1 milyar arttırırdı zaten. King’le dövüşmek zoro’nun ödülünü düşürmüş.Onun 900 milyonu BMnin adasını karıştırması zaten, Kata payı 100 milyon anca eder. Kingin payı çok daha yüksek
Kekomancer bu konuya ne demişti ?Alpamışla aynı şeyi söyleyen ben değilim
Tahmin et lütfenKekomancer bu konuya ne demişti ?
Katılıyorum. Ancak bu daha çok dövüşün rekabetini göstermek içinmiş gibi geliyor. Luffy kokada da geride olduğu için ayrıntılı çizildi diye düşünüyorum. Kata'nın başka sağ kolların kullanamadığı bir kokası olduğunu sanmıyorum.Kata ve Luffy dövüşünde bir sürü haki şelalesi kısımları var. Savaşın her anı zırh haki eksik olmadı. Sürekli haki fışkırmaları, yıldırımları. Temassız bir şekilde havada çarpışan kral haki sahneleri.
Alev desenli kokalar.
Taraflı yazmıyorum.Sen ne yazdığını bilmiyorsun. O kadar haki fışkırması dediğin şey ile onlar bir mi ?
Luffy'nin Kaido'ya ilk vurduğu kral hakili saldırılara git bak bakalım ne kadar haki fışkırıyor.
Taraflı yazacaksan yazma kardeş ciddi yazacağız dedik
Luffy ve Kata arasında çıkan yıldırımlar her dövüşte çıkıyor onlar kral hakinin üst seviye kullanımından çıkanlarla bir değil.Taraflı yazmıyorum.
Bu Luffy'e vurulan atak. 9 ayrı yerden yıldırım çıkmış.
Burada 4 yıldırım.
Burada yıldırım değil direk yayma var.
Daha bir sürü sahneleri var. İlk sahneleri attım.
Bu Zoro'nun ilk kral hakili saldırısı ve çarpışma sonucu çıkan yıldırım.
Bu da ikinci kral hakili saldırı King'in aldığı. İkisi de etkileyicilikten uzak.
Bu da son atak. Zaten bir bu atak etkileyicilik anlamında iyi. O da zaten yeniyor King'i.
Bunlarda Kata vs Luffy'den kesitler.
Zoro son atağa kadar bunları aşan bir haki kullanımı yapmadı. Bir atak ile de bunca bölüm süren haki şovunu da geçemez.
Bu ikisinin kral haki kullanıcısı olduğunu biliyoruz. O yüzden her dövüşteki gibi diyemezsin. Bunca veriyi tek bir ifadeyle geçiştirmeye çalışıyon. Şu gibi sahneler varken King'i neyle öne koyacan?Luffy ve Kata arasında çıkan yıldırımlar her dövüşte çıkıyor onlar kral hakinin üst seviye kullanımından çıkanlarla bir değil.
Verilerinin dayanağı yok.Bu ikisinin kral haki kullanıcısı olduğunu biliyoruz. O yüzden her dövüşteki gibi diyemezsin. Bunca veriyi tek bir ifadeyle geçiştirmeye çalışıyon. Şu gibi sahneler varken King'i neyle öne koyacan?