Çok bahaneci oldunAçlık efekti o, sarsılır falan değil.
Yanlış yerden okuyormuşsun olur böyle şeyler.
Çok bahaneci oldunAçlık efekti o, sarsılır falan değil.
Yanlış yerden okuyormuşsun olur böyle şeyler.
Harbi harbi açlıktan bayıldığına kendine telkin yöntemi ile inanmaya çalışıyor Ferit.Çok bahaneci oldun
Yaptığın yorumların çoğu isabetli ama burada dediklerinin mantık çerçevesinde bir karşılığı yok.King amiral alabilir gayette bunda abartılı bir şey yok.
Mangaka çizmiş oraya bir şey ifade etmiyor benim için diyebilirsin ama bir şeyler ifade ediyor bence bilmem anlatabiliyor muyum xDAynen kesinlikle tüm sebebi açlık. Uyandığı zaman yaralandığını da boş yere vurguluyor zaten. Tırpanın bir taraftan girip diğer taraftan çıkması, kan kaybetmesi falan önemsiz şeyler. Luffy konusunu hiç karıştırma ben onla ilgili konuşmuyorum, Luffy tek yerse yesin.
Mangada var söyledik kardeş ne bahanesiÇok bahaneci oldun
Bana uyar@RedTeroR konuştukça Katakuri'nin oyu artıyor.
Adeta bir Kılıçdaroğlu.@RedTeroR konuştukça Katakuri'nin oyu artıyor.
Erkek beMangaka çizmiş oraya bir şey ifade etmiyor benim için diyebilirsin ama bir şeyler ifade ediyor bence bilmem anlatabiliyor muyum xD
Mangada var söyledik kardeş ne bahanesi
Bana uyar
Doflamingo'nun amiral alabilme düşüncesi ne kadar saçmaysa, King'in amiral alabilme düşüncesi de bir o kadar saçma.Doflamingo'nun amiral alabileceğini düşünen varken King'in alma ihtimali neden bu kadar saçma geldi size? Aşağı yukarı yakın seviyenin adamları zaten bunlar. İki türlü de gitme şansı var.
Amiralleri Yonkolara denk görüyorsan evet fiyasko gelebilir ama ben öyle görmediğim için bana göre gayet olası bir durum.Doflamingo'nun amiral alabilme düşüncesi ne kadar saçmaysa, King'in amiral alabilme düşüncesi de bir o kadar saçma.
Bunu senden duymak istemezdim. Ben her amiral için demiyorum zaten mesela filo amirallerine karşı daha az şans veririm ama onun dışındakilere yarı yarıya ihtimal veriyorum.Yaptığın yorumların çoğu isabetli ama burada dediklerinin mantık çerçevesinde bir karşılığı yok.