Daha önce kullandığın argüman değil mi? Luffy tek yedi zoro tam yedi bayılmadı demiyor muydun? Kaç kere geçti o argüman? Az önce başkası söyleyince aklıma geldi işte. Basit bakarsan durum böyle. Zoro>>>oden. Mesele Oden’e gelse bir sürü açıklaması olur. Ama luffy’nin tek yemesine açıklama yapmaya kalkarsan hemen “bahane”.Nasıl tek yemiş ? Zoro, Thunder bagua olayını benle tartışmıyorsun o başka bir tartışman ben o konuda tek kelime etmedim. Tartışmalarını birbiri ile karıştırma.
Sen konu Zoro olunca tuhaflaşıyorsun hep böyle. Zoro, Killer'den tek yemiş o zaman söyle bakalım tek yiyen karakter tek yedikten sonra kendisine tek atan karakteri nasıl yeniyor ? Neden bahsediyorsun yav ?
Karşısında düşman varken bayılıyor diyorsun karşısında düşman yok adamın düşmanı takip ettiğini ve düşmanın çekip gittikten sonra bayıldığını göstermiş yazar ben bunu bahane olarak söylemiyorum mangada olan o.
Luffy'i de gayet objektif yorumlarım. Apo'dan tek yemedi de tek yedi mi dedik mesela ? Luffy'nin başından mangada geçmeyen neyi geçti olarak yazmışım mesela ?
_____
Tamam arkasını dönmüş olabilir. Ama adamın arkasını dönmesi falan bahane. Zoro bayılıyor ve 20-30 metre uzağında 2 dk önce kendisine arkadan saldırmış sinsi bi adam var. Karşısında düşman varken bayılmış gerisi gereksiz ayrıntı. Aynı adam seyirci gibi dururken arkadan saldırıyor da bayılınca mı saldırmayacak?
Kendisine tek atan karakteri yenmek imkansız değil. Zoro şuan mihawk’ın boğazına vursa belki tek atar. Luffy cracker veya dof’un suratına direk KKG atsa tek atardı. Hatta luffy cracker’e tek attı zaten. Ama yenip yenmeyeceği şüpheliydi. Pardon ya niye açıklamalara başladım ki alışkanlığa bak
Bak yine bahanelere girişiyorsun. Sonradan kazanmasını falan karıştırma tek yemiş işte. Killer vuruyor, kan akıyor, sonra zoro bayılıyor. Gerisini incelemeye gerek yok.