Hehe. Eski şakacılardan.Gördüm inceyi
Görünüşte Katanın üstünlüğü diyorsun ancak cümle içinde 'net' diyerek gizli düşünceni ortaya koyuyorsun.
Net; İngilizcede ağ, ağ örmek demek. Ağ ören karakter ise tabi ki de
Hehe. Eski şakacılardan.Gördüm inceyi
Görünüşte Katanın üstünlüğü diyorsun ancak cümle içinde 'net' diyerek gizli düşünceni ortaya koyuyorsun.
Net; İngilizcede ağ, ağ örmek demek. Ağ ören karakter ise tabi ki de
Biri Jozuya tek attı,diğeri semer bağladı.Pek aynı ligin adamları değil gibiler.Bunu söylemeyi unutmuşum.Bir kere şu mevzu var.Forum bazı konularda fena yanılıyor.Birisi birisinden güçlü olabilir ama bu aynı ligde olmadıkları anlamına gelmez.
Kuzan vs Jozu oluyor.Sonra Dof Jozu'nun sırtına biniyor.Daha sonra ise Dof vs Kuzan karşılaşmasını ve buz kırma sahnelerini görüyoruz.Üç kişilik resmen üçgen şeklinde birbirine bağlanmış.Bu tesadüf olamaz.
Şimdi burada isimler birbirinden güçlü yada güçsüz olabilir.Fakat mangakanın demek istediği birşey var.Tüm bu adamlar aynı ligdeler mangaka bunu söylemek istiyor. Yani seviyeler sandığınızdan çok daha yakın birbirine.
Katakuri de elbette sağ kol olarak bu lig içerisinde.Ancak kazanacağını iddaa etseniz bile bu tarz adamları ezip geçebilmesinin hiçbir yolu yok.
WB bile tek atamaz Doflamingo'ya. Bu seviyelerde "tek" atma yok.Katakurinin zaten doffa tek atmasi gibi bir durum veya rahat yenmesi gibi birdurum olmaz. Doffun elbette belirli bir gucu var ama doff ana cekirdek uyesi seviyesinde degil. Dovusun sonunda yenilen taraf doff olur.
WB'ye 4 attılar. 3'ü Akainu'ya ait. Diğeri BB Korsanları'na.WB bile tek atamaz Doflamingo'ya. Bu seviyelerde "tek" atma yok.
Ha tabii WB Akainu'ya tek attıcı kafalardaysanız atabilir.
Dof o kadar güçlü ki kaybedişine Kaido bile (even Kaido) ağlıyor. Adamin en güçlü müttefiği gitti, şimdi dünyaya savaş açsa kaybeder Kaido, Jack ölse bu kadar ağlamazdı bence.Katakuri alır, Dof`un sağ kol liginde olmadığı netleşti artık.
Yalan değil. Ben fiziksel güç olarak bir sağ kol etmez diyorum zaten.Dof o kadar güçlü ki kaybedişine Kaido bile (even Kaido) ağlıyor. Adamin en güçlü müttefiği gitti, şimdi dünyaya savaş açsa kaybeder Kaido, Jack ölse bu kadar ağlamazdı bence.
Dof'dan handikaplarını alırsan sağ kol üstü olur tabi ki sağ kol olmayacak.Katakuri alır, Dof`un sağ kol liginde olmadığı netleşti artık.