Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?

  • Katakuri alır.

    Kullanılan: 285 80.5%
  • Doflamingo alır.

    Kullanılan: 52 14.7%
  • Kararsızım.

    Kullanılan: 17 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    354
Zenciler ne alaka ya?

Doflamingo'da kral haki var. Şimdi kral hakinin güçleri varsa onlari da hesaba katmak lazim Dof için. Kral haki farkıyla Dof alabilir yani.
 
Zenciler ne alaka ya?

Doflamingo'da kral haki var. Şimdi kral hakinin güçleri varsa onlari da hesaba katmak lazim Dof için. Kral haki farkıyla Dof alabilir yani.
O kesin zaten.Meyvede uyanış açan adam kral hakiyi sadece çöp bayıltmak için kullanmaz.Etkisini biliyor Luffy'i Law'dan ayrı tutmuştu daha adaya uğramamış olmalarına rağmen.

Ben Hancock'un bile sırf h.haki yüzünden bu kadar övüldüğünü düşünüyorum mesela.Önemi yakında ortaya çıkar.Geliştirmeye çalışsanda açamadığın bir güç bu kadarla sınırlı kalamaz.
 
@Reiper Bu arkadasin kafasindan dunyada esi benzeri yok, kuma dedigin adami ivankov ucuruyo rahat rahat. Kuma oyle guclu biri olsaydi ivankovun laflarida degisirdi. Dof zoroyu alir ona katiliyorumda, doff kesinlikle kesinlikle ve kesinlikle yonkou ana cekirdek uyesi seviyesinde degil.
Bence fazla gömüyorsun doff, kuma, mihawk gibi adamlar girer o çekirdek kadroya. Gerci kata bana göre de doffu yener ama doff gibi biri zorluk çıkarmadan kimseye kaybetmez keza bundan sonra göreceğimiz rakipler de öyle olacak zirveye gittikçe güç skalası daralacak herkes birbirine yakın olacak :sapkali:
 
Bunu söylemeyi unutmuşum.Bir kere şu mevzu var.Forum bazı konularda fena yanılıyor.Birisi birisinden güçlü olabilir ama bu aynı ligde olmadıkları anlamına gelmez.

Kuzan vs Jozu oluyor.Sonra Dof Jozu'nun sırtına biniyor.Daha sonra ise Dof vs Kuzan karşılaşmasını ve buz kırma sahnelerini görüyoruz.Üç kişilik resmen üçgen şeklinde birbirine bağlanmış.Bu tesadüf olamaz.

Şimdi burada isimler birbirinden güçlü yada güçsüz olabilir.Fakat mangakanın demek istediği birşey var.Tüm bu adamlar aynı ligdeler mangaka bunu söylemek istiyor. :) Yani seviyeler sandığınızdan çok daha yakın birbirine.

Katakuri de elbette sağ kol olarak bu lig içerisinde.Ancak kazanacağını iddaa etseniz bile bu tarz adamları ezip geçebilmesinin hiçbir yolu yok.
 
Katakurinin zaten doffa tek atmasi gibi bir durum veya rahat yenmesi gibi birdurum olmaz. Doffun elbette belirli bir gucu var ama doff ana cekirdek uyesi seviyesinde degil. Dovusun sonunda yenilen taraf doff olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık