Hocam senaryo gereği lafını mecazi olarak kullandım yani aslında demek istediğim orda zaafi ver karakteri aradan çıkar ki hikaye ilerlesin anlamını vermekti. Enel ve croco bu olayın kurbanı. Ama bu olaylar beni rahatsız etmedi çünkü E.odanın karakterleri nasıl işleyeceğini ve kimi nezaman yücelteceğini bizden iyi biliyor. Bu arada croconun aydınlık tarafta olduğunu sanmıyorum. Mf de iki tarafla da kavga etti Wb ye saldirdi ve jozuyla dövüştü. Croconun oy toplama nedeni tamamen karakter meselesi bana göre o cesaret,ses ve umursamazlık kimde var dofi de karakter olarak başarılı geçmişi olsun düşünceleri ve dediğin gibi zeki sinsi biri ve katliamı seven. Bu arada yine ortak bir yön buldum croco da katliam yapıyordu dofi de yapıyordu hatta dofi katliamı yaptı ikinci katliamda ise düştü. Neyse beni sevindiren şey ikisinin de birdaha geri dönüş yapacak olması bi bakarsın ikisi aynı safta olur'Senaryo diye Oda'nın çizdiklerini reddedip okumayalım o zaman hocam. Klasik cevabı verdim, diğer kısma geçersek:
Hakisi olmadığı için sorun yaşadı Luffy ve bu sorunu, gayet mantıklı şekilde, Croco'ya bir zaaf vererek halletti Oda. Yoksa güç konusunda, gearsız olmasına rağmen bir sorun yaşamadı. Dof gearlara dayanırken, Croco gatlinge mi ne gitti.
Croco'yu ben de severim. Bence ordaki sorun, Luffy'nin zaferi değil, Croco'yu yeterli güçte göstermemektedir. Belki Luffy'e erken p.up verebilirdi. Zaten bu hatasını MF'da düzeltmeye çalıştı, ancak zaten yine Luffy'nin gücü ile denk mi değil mi, net bir şey göremedik.
Croco MF'da görünüp, aydınlık tarafta yer tuttuktan sonra; Dof ise her zamanki kötü, zeki, kaossever yönüyle o oyları topluyor, es geçmemek lazım.