Beckmann < kizaru = aokiji < dof > all
Beckmann < kizaru = aokiji < dof > all
Yani bu adam Dof'u alabilir ama kafesini alamaz öyle mi?doflamingo kuş kafesi tekniğini, kendisini kafesin içine almadan yapabilse Doflamingo alır derdim
Kafes > DofYani bu adam Dof'u alabilir ama kafesini alamaz öyle mi?
Belki o şekilde düşünmüyordur, kafası doluyken yazmıştır. Öyle de düşünebilir, olabilir. Ben netleştireyim de bi.Kafes > Dof
Ben hak veriyorum.
Oda'nın suçu.
amiral alamıyorsa katakuri de alamaz diye düşünüyorum. En iyilerr savaşında amirallerin gücünü gördük fujitora'nın onlardan aşağı kalır yanı yokYani bu adam Dof'u alabilir ama kafesini alamaz öyle mi?
Kim alır bu kafesi yonkou mu?amiral alamıyorsa katakuri de alamaz diye düşünüyorum. En iyilerr savaşında amirallerin gücünü gördük fujitora'nın onlardan aşağı kalır yanı yok
Bu mantıkla bakarsan olaya Peronanın hayaletleri > Yonkou ve buradan yürürsek Usopp > Yonkou Usopp= KK'ya çıkar.amiral alamıyorsa katakuri de alamaz diye düşünüyorum. En iyilerr savaşında amirallerin gücünü gördük fujitora'nın onlardan aşağı kalır yanı yok
One Piece dünyasında o kafesi illaki biri alır illa güçlü olması gerekmiyor( Mr.3 nin balmumunun zehire karşı etkin olması gibi). sadece özel bir yetenek o kafesi kırar o yeteneğe de biz karar veremeyiz Oda'nın kararı ve hayal gücü olmalıKim alır bu kafesi yonkou mu?