- Ben zaten "ben ne dersem o olur" şeklinde bir şey yazmadım. Beğenen gelip yorum yapar, beğenmeyen gelir benim gibi eleştirel bir şeyler söyler. Sen gidip olumlu görüş yapanı "niye beğendin, niye bunları yazıyorsun" şeklinde eleştirmiyorsan bana da gelip "neden beğenmiyorsun, neden böyle yazıyorsun" diyemezsin. Dersen de kendi içinde saçma bir çelişki yaşamış olursun..
- Ayrıca şu ikinci paragrafta yazdığın şey saçmalıktan ibaret. Bir şeyi eleştirmek için illede o konu ile alakalı bir şeyler yapan biri olman gerekmez, hatalı bir durum görüyorsan bunu her zaman her yerde belirtebilirsin.
Ayrıca buraya gelip bana bir iki üye adı yazıp "işte onlar olsa birşey olmazdı ama sen olunca olmuyor" tarzı çocukça bir şey yazman da şu noktadan sonra seni ciddiye alarak cevap verme ihtimalimi ortadan kaldırdı zira şuan gözümde -15 bir imajın var. Ve unutmadan, madem bu tür mevzulara bu kadar meraklısın sitenin eski dönemlerinde kimin ne yaptığını, kimin kim olduğunu bilenlere danışıp öğrenmeni tavsiye ederim benim 2015'li karşim, hayatta mutluluklar diliyorum..