Vizz “yeniden yapıyor” Powermanga “onarıyor” diyor. Dof da kısa da olsa bi zamanı oldukça kendisine acil tedavi uygulayabileceğini ve onlar konuşurken bile vücudundaki tellerin onarım/yeniden yapım yaptığını söyleyip, “iyileşmekle tam anlamıyla aynı şey değil. Ama boşa çaban için tebrik ederim” diyor. Yani olanın iyileşmesi değil de direkt yeni baştan yapma var özellikle Vizz’e bakınca.Yapacak zamanı oldu mu gördük mü? Yapması gereken bir durum oldu mu gördük mü? Eli şifalı mifalı bilmiyorum yeteneği sayesinde iyileştiriyor işte. Ama sınırı elbet olacak. Marco bile Anka Meyvesi olduğu halde kafası bandajlı çıkıyor.
Viz çeviri orjinal çeviri olarak kabul ediliyor benim bildiğim. Ve viz'de organ yapıyor deniliyorsa zaten bu dediğin gibi bizim elimizi daha da güçlendirir. Önceden iyileştirme bile değil deniliyordu. Şimdi Viz Orjinal çeviriyle bildiğin organ yapıyor olmuş.
Bana göre iyileştirdiği barizdi zaten. Artık çeviriyi Dof fanları nasıl evirir çevirir onlar düşünsün. Kendini sürekli boostlayan bir adamdı işte.
Anladım sağolasın tartışmanın bitmesi lazım ama bitmeyecek herhalde. En sağlam iki çevirisi sitesinin çevirileri ortada olduğu halde.Vizz “yeniden yapıyor” Powermanga “onarıyor” diyor. Dof da kısa da olsa bi zamanı oldukça kendisine acil tedavi uygulayabileceğini ve onlar konuşurken bile vücudundaki tellerin onarım/yeniden yapım yaptığını söyleyip, “iyileşmekle tam anlamıyla aynı şey değil. Ama boşa çaban için tebrik ederim” diyor. Yani olanın iyileşmesi değil de direkt yeni baştan yapma var özellikle Vizz’e bakınca.
Önceki sayfalarda iki çeviriyi de paylaşmıştım zaten, bitmiyor.Anladım sağolasın tartışmanın bitmesi lazım ama bitmeyecek herhalde. En sağlam iki çevirisi sitesinin çevirileri ortada olduğu halde.
Önce ipler içerde organlarımı onarıyor diyor powermanga sayfasında.Vizzde ise re-make yeniden yapıyor diyor.Sonraki sahnede ikisinde de bu organlarımın yerine yenisi geliyor demek değil diyor.Bu lafa göre vizz çevirisi direk çöpe gidiyor.remake ise organların yerine yenisinin gelmesi gerek mantık olarak.Şimdi naapcaz ? powermangayı mı doğru kabul edeceğiz bundan sonra.Vizz “yeniden yapıyor” Powermanga “onarıyor” diyor. Dof da kısa da olsa bi zamanı oldukça kendisine acil tedavi uygulayabileceğini ve onlar konuşurken bile vücudundaki tellerin onarım/yeniden yapım yaptığını söyleyip, “iyileşmekle tam anlamıyla aynı şey değil. Ama boşa çaban için tebrik ederim” diyor. Yani olanın iyileşmesi değil de direkt yeni baştan yapma var özellikle Vizz’e bakınca.
Yoo, “yenisi gelmez” demiyor aksine Vizz iyileşmekle tam olarak aynı şey değil/aynı manaya gelmez diyor. Adam yeni organ yapıyor, iyileşme denmez tabi. Dof direkt rapidly recostructing diyor. İnkar edebileceğiniz bi durum yok.Önce ipler içerde organlarımı onarıyor diyor powermanga sayfasında.Vizzde ise re-make yeniden yapıyor diyor.Sonraki sahnede ikisinde de bu organlarımın yerine yenisi geliyor demek değil diyor.Bu lafa göre vizz çevirisi direk çöpe gidiyor.remake ise organların yerine yenisinin gelmesi gerek mantık olarak.Şimdi naapcaz ? powermangayı mı doğru kabul edeceğiz bundan sonra.
@Alpamis sen de çok güzel nabza göre şerbet veriyorsun he.Önce kendini iyileştiriyor,bakın elinde krem-duman bile var diyorsun sonra vizz çevirisini ortaya atıyorsun zaten iyileştirdiğini düşünüyordum diyorsun.Madem organlarını yenilemiş ne diye aynı gölgeye krem-duman sürsün o zaman ? az ciddi olun ya.
Ben iyileştirdiğini düşünüyordum zaten. Ama Viz çevirisi var ise diyecek bir şey yok. Viz çevirisinde yeniden yapılandırma diyor. Power çevirisinde onarma diyor. Her anlamda organlarına doğrudan bir etki var. Benim verdiğim sahne doğrudan kendisine müdahele yaptığına bir kanıt. Orada ben mantıktan yola çıkıyorum. Elinde krem tarzı yoğunlukta bir şey var. Sürüyor diye düşünüyorum. Vücudundaki organları için yeniden yapılanma ya da onarma yapacak tarzda yeteneği var. Aynı ipler LCD ekran da oluyor. Yine aynı ipler ateşli bir ip gibi de oluyor. Çok yönlü meyvesi. Ayrıca Luffy'nin ataklarını yedikten sonra yapabildiği sürede yeniden o bölgeye ek takviye onarma ya da yapılandırma gibi bir şey yapıyor işte. Çeliştiğim kısım yok.Önce ipler içerde organlarımı onarıyor diyor powermanga sayfasında.Vizzde ise re-make yeniden yapıyor diyor.Sonraki sahnede ikisinde de bu organlarımın yerine yenisi geliyor demek değil diyor.Bu lafa göre vizz çevirisi direk çöpe gidiyor.remake ise organların yerine yenisinin gelmesi gerek mantık olarak.Şimdi naapcaz ? powermangayı mı doğru kabul edeceğiz bundan sonra.
@Alpamis sen de çok güzel nabza göre şerbet veriyorsun he.Önce kendini iyileştiriyor,bakın elinde krem-duman bile var diyorsun sonra vizz çevirisini ortaya atıyorsun zaten iyileştirdiğini düşünüyordum diyorsun.Madem organlarını yenilemiş ne diye aynı gölgeye krem-duman sürsün o zaman ? az ciddi olun ya.
Aklım türkçeye gitmiş orda öyleydi sanki.Neyse ben bir de orjinali deneyeyimYoo, “yenisi gelmez” demiyor aksine Vizz iyileşmekle tam olarak aynı şey değil/aynı manaya gelmez diyor. Adam yeni organ yapıyor, iyileşme denmez tabi. Dof direkt rapidly recostructing diyor. İnkar edebileceğiniz bi durum yok.
Bu Vizz
Bu da powermanga