Ulan mesele Dof oldu mu adadaki kocaman hayvanların flashbackleri girer, Katakuri'de "2 senelik eğitimi tamamladıktan sonra bile o seviyeye gelmen inanılması çok güç" der Rayleigh Luffye hala tırıvırı.
Amirale sırtını dönmek mi eskiden ne güzel kral hakisinden yürürdünüz artık elinizde hiç bir şey kalmayınca adamlar yok oda daha önem veriyor yok aslında o kutsal ejder yok Doflamnigo kk olur.Adam amirale gözünü kırpmadan saldırıyor bir diğerine sırtını dönüyor bekliyor ki saldırsın diye umursamıyor.Sağ kola mı şansı olmaz.Yenebilir elbette böyle bir ihtimal var.Burada yazılan çizilen herşey boş.Oda'nın karaktere verdiği önem neyse o belirler sonucu.Ve bana göre Dof çok daha önem verdiği bir karakter.
Oda daha çok değer veriyor bi kere Dofa, Ray kimmiş? Peh, seninki de laf!Ulan mesele Dof oldu mu adadaki kocaman hayvanların flashbackleri girer, Katakuri'de "2 senelik eğitimi tamamladıktan sonra bile o seviyeye gelmen inanılması çok güç" der Rayleigh Luffye hala tırıvırı.
Amirale sırtını dönmek mi eskiden ne güzel kral hakisinden yürürdünüz artık elinizde hiç bir şey kalmayınca adamlar yok oda daha önem veriyor yok aslında o kutsal ejder yok Doflamnigo kk olur.
Alpamis sen ne söylersen söyle bu adamların görüşü asla değişmeyecek Wb vs Dof olsa da Dofun yeneceğini söylerler ilginç bir pisikoloji aralarından bazıları Dofun istese kk olacağını söylüyor ilginç.Bir tane Doflamingo hafif kalır Katakuri'ye. Doflamingo demek için ya fan olacan ya da Oda'nın kankası olacaksın. Ama yine de sanmıyorum kankası için Dof'a zafer çizeceğine. Adam ana karakterine bile hayatının dayağını yedirdi.
Onu biliyom ya Luffy fanlarına laf atılıyor ona binaen yaziyorum.Alpamis sen ne söylersen söyle bu adamların görüşü asla değişmeyecek Wb vs Dof olsa da Dofun yeneceğini söylerler ilginç bir pisikoloji aralarından bazıları Dofun istese kk olacağını söylüyor ilginç.
Katakuri her gün güçlü rakiplerle savaş mı veriyor? En son kimlerle kapışmış veyahut Dof en son ne zaman kimden fiske yemiş, bu lafın ne önemi var yani? Dof zirve savaşa gitti Atmosu oynattı, Jozuyu durdurdu Crocoyla çarpıştı jr Ozu dilimledi Moriahla kapıştı çizik almadı. Belki de 10 yıldir fiske yememiştir Dofta ne önemi var yani. Bunu sırtı yere gelmedi ve yenilmez muhabbeti için söylüyorum. Zerre önemi olmayan gereksiz diyaloglar bence.Katakuri kendisi de diyor, "Bana birileri vuramayalı kaç sene geçti." diye. Katakuri yenilmez değil, lakin G4'ün hızına ayak uyduramayan Doflamigo, Katakuri'ye fiske bile vuramaz.
buradaki sahne ilginç bana kalırsa her iki tarafta blöf yapıyor blöfü kazanan Kuzan olmuş Kuzan dövüşmek istemiyor tembel bir karakter Dofta biliyor onun ne kadar güçlü olduğunu karşılıklı bir blöf var dövüşseler acaba ne olurdu ?Burada Kuzan'ın geldiğini farkediyor amiral avantajlı durumda ancak saldırmaya devam ediyor Doflamingo.Sözde sağ kol ile arasında klasman farkı olan adam yapıyor bunu.Tabii yersen.
Aynen Luffy'nin aldığı eğitimle kullandığı teknikler Dofy'e yetti. Kata'da ise yetmedi kendini aşması gerekti.Ulan mesele Dof oldu mu adadaki kocaman hayvanların flashbackleri girer, Katakuri'de "2 senelik eğitimi tamamladıktan sonra bile o seviyeye gelmen inanılması çok güç" der Rayleigh Luffye hala tırıvırı.