Her uyanışta h. haki var. Yarın Dragon'da falan da çıkar, baksana herkese veriyor.Dofta h.haki var hödö hödö deyişini görmek isterim klsdjfklsjadf
Tamam lan itiraf ediyorum Kata da aşağı yukarı o ligin adamıymış. Dof>Kata>=Fuji olabilir.
Her uyanışta h. haki var. Yarın Dragon'da falan da çıkar, baksana herkese veriyor.Dofta h.haki var hödö hödö deyişini görmek isterim klsdjfklsjadf
İtirafına şey yapayım ben senin asldfjşlasdfjHer uyanışta h. haki var. Yarın Dragon'da falan da çıkar, baksana herkese veriyor.
Tamam lan itiraf ediyorum Kata da aşağı yukarı o ligin adamıymış. Dof>Kata>=Fuji olabilir.
Şu yorumu yazarken hiç utanmadın mı be Dare? İlk satıra mı yanayım son cümleye mi bilemedim.Her uyanışta h. haki var. Yarın Dragon'da falan da çıkar, baksana herkese veriyor.
Her uyanışta h. haki var. Yarın Dragon'da falan da çıkar, baksana herkese veriyor.
1- Dof Luffy karşısında değil Luffy + Law hatta ve hatta bütün ada karşısında yaralanıyor, Katakuri ise sadece Luffy karşisına çiktığı için kendini yaralayarak Luffy ile seviyeyi eşitliyor, aynı mantık anlayacağın.Son bölümden sonra bazı şeyleri daha iyi anladım.
Biri Luffy karşısında kendini iyileştiriyor diğeri yaralıyor.
Biri herifi dövmekten yoruldu
Diğeri dövülmekten yamuldu.
Biri şeref yoksunu bir "adam"
Diğeri adam gibi adam
Biri Luffy ile yumruk çarpıştırınca eli yamuluyor
Diğerine Luffy yumruk atınca eli acıyor
Bir g4 le Dressrosayı turlamak var bide sırtının yere gelmemesi var
Daha ne diyeyim ki hala anlamak istemeyenler var bak anlamayan değil "anlamak istemeyenler" var.
Neyse , impel down da başarılar arkadaşa.
Valla ağzına sağlık çok güzel söyledin.Aynen öyle.Mangakanın katakuriyle yapmak istediği Dof ayari fakat Luffynin ulaşamayacağı bir rakip yaratmaktı amacina ulaştı nihayetinde.
Hala Kata'nın adamlığını sorgulayan var la.Dof adam madam değildir sen haksızsın Doflamingo koca adayı yok etmeye çalışıyor öz kardeşini öldürüyor babasını öldürüyor adamlığı sorgulama katanın adamlığını senle Dofu toplasan etmez .
Bırak adam anasını babasını savunmaz böyle reiper denilen kişi Katakuri fanı olsa tutmam öyle gıcık bir herif.Hala Kata'nın adamlığını sorgulayan var la.
Hayırdır manga karakterlerinden gerçek üyelerin adamlığını mı sorguluyorsun? Adam ol, ne konuştuğunu bil. 2 hayali şey için ağız bozdurma.Dof adam madam değildir sen haksızsın Doflamingo koca adayı yok etmeye çalışıyor öz kardeşini öldürüyor babasını öldürüyor adamlığı sorgulama katanın adamlığını senle Dofu toplasan etmez .
Bu arada katılıyorum.Hayırdır manga karakterlerinden gerçek üyelerin adamlığını mı sorguluyorsun? Adam ol, ne konuştuğunu bil. 2 hayali şey için ağız bozdurma.
Ne kadar saçma sapan bir yorumdur o arkadaşım. 1 tane hayali karaktere bu kadar bağlanma. Manga lan bu, gerçek dünyayı ayırt edememeye felan mı başladın?Dof adam madam değildir sen haksızsın Doflamingo koca adayı yok etmeye çalışıyor öz kardeşini öldürüyor babasını öldürüyor adamlığı sorgulama katanın adamlığını senle Dofu toplasan etmez .