velev ki yeni çıkmış mantığın saçma o zaman Kuro Doflaminodan daha önce cıktı Kuro Dofu alır o zaman
Verdiğin örnek çok uç olmuş, abartarak örneklemek ve mantık çürütmenin de bir ayarı var. Bu şekilde argüman üretmek küçük düşürücü değil mi sence? Doflamingo yeni dünyada takılan baya hayvan gibi Gamma Knife üzerine G4 tanklayan bi arkadaş, savaşta karşısında Yonkou komutanları olduğu halde çiziksiz savaş bitirmiş biri. G2 Luffy'den doğru dürüst hasar almıyor, G3'ü meyveyle durdurabiliyor. Kuro denen arkadaş serinin başında Luffy'e vurunca kan alabilmiş biri ama işte 3 mü yedi 4 mü yedi bitti gitti
Şimdi sen bu adamla mı Katakuri kıyaslarsın Doflamingo ile mi :/
Geçen Kuro, Sanji konusu olsa tartışır mı denmişti, bu da ona cevap oluversin. Adam akıllı bişeyler yazıyorum en azından bak, ona fan, buna hater deyip geçmiyorum.
Yabancı forumlara ben de bakıyorum, acayip yorumları görünce orda da yazdığım oluyor. Mesela geçen şey gördüm, Katakuri vs Jinbei + birileri tam hatırlamıyorum. Birisi çıkmış, "Katakuri zaten nerdeyse logia, Jinbei çevredeki ve rakiplerin bedenindeki suyu kullanarak atak yapabiliyor. Zaten Katakuri'nin k.hakisine ayak uyduramaz ama istese de vuramaz çünkü Katakuri mochi, bedeninde su yok" demiş... Yani bu artık nasıl bi seviye farkı yaratmaksa yeni çıkan bi karakterle :S Zaten k.haki var vuramaz ama şunu da ekleyeyim de tek özelliği olan su kontrolü ile bile vuramasın... Şimdi neyse en başta mochi su barındırır, pirinç la bu. Hadi bunu geçelim o zaman Luffy de lastik, Crocodile nasıl Luffy'nin elindeki suyu çekerek kurutabilir :S Jinbei vuramaz mı yani bu Luffy'e :S Peki Ace denen bi adam var, aralıksız kar yağan bi adaya gidince kar yağmıyor adaya falan. Bu Jinbei denen hamsi tava gidip bu suyun doğal düşmanı olan herifle kapışmış. Düşününce Ace varsa etrafta su yok demek(bakınız Drum Kingdom), ee bu adam nasıl savaştı logia olan ve etrafta kullanacak su bırakmayan biriyle :S Bedenindeki suyu kullanarak mı yoksa alla alla ama Ace ateş ama... ama :S Bu mantıkla bakarsan haki de işlevsiz kalır. Gerçek bedeni nerde, hani nerde falan derler :S
Neyse demem o ki yabancı forum iyidir hoştur, cidden seriye bakışını değiştiren yorumlar da okursun ama çoğunluğun dediği hak değildir. Doflamingo alabilir diyeni taşlamak da bişey getirmez. Alabilir mi? Bence alabilme olasılığı yüksek olmasa da var, o zaman bunu savunan da çıkacaktır. Farelere deney yapıyorlar, iki kaba boylarını geçecek su ve iki fare koyuyorlar ki fareler ne kadar suda yüzecek görelim diye. Birini hiç kabın dışına çıkarmıyorlar ama diğerini bi sure sonra çıkarıp geri koyuyorlar. Dışarı çıkarmadıkları fare bi süre sonra vazgeçip yüzmeyi bırakıyor ve ölüme göz yumuyor. Diğeri ise vazgeçen fareden birkaç kat uzun süre yüzmeye devam ediyor. Yani fareye bi ihtimal olduğunu gösteriyorlar ve o da bu ihtimale tutunabiliyor :/ Neyse ben yatıyom.