Dof acilan anketleri kaybedecek zaten,cunki Luffy'e yenildi ve karizmasi bitti.
Neden oy versinler,zamaninda ne anketleri onde getiriyordu Dof.
Kesinlikle bu işler böyle yürüyor dostum algı değişiyor ve kimse olaya şeffaf bakamıyor. Üstelik kıyaslama yapamıyouz devam etmekte olan 1 vs var ve gizemi açıklanmamış bir haushoku haki gerçeği var (tahminim bu arcta öğrenicez).
Elimizde bir kaç bilgi var açıkca diyebiliyoruz katanın gözlem hakisi ve silahlanma hakisi daha üstün , herkes bu bilgiye dayalı Katayı favori gösteriyor. Hemen hemen herkeste çıkan boushoku kullanmakla , bilincli haushoku kullanmak çok farklı şeyler. 2 karakterde meyveyi uyandırmış hakimiyet çok iyi. Bana göre bir çok alanda (menzilli saldırı , manipule , savunma , kesme , uçma , iç organ ameliyatı ! , klonlama ) İto İto no mi daha güçlü bir meyve mochiye karşı. Bu seri bird cage diye birşey gördü ya Amiral dahil serinin en kafa karakterleri bile durduramadı bu gücü.
İbre kataya dönüyor başta sonra meyveyi vs işe katınca Dof a doğru geliyor ama Kral Haki gerçeğini öğrendiğimiz zaman dengelenicek iki güç.
Ayrıca burda altını çiziyorum Dof'un yediği saldırıları Katakuri yeseydi sonucu ölüm olurdu net