Yav adamın elini kitlesen asker yapamaz, el çırpması gerekiyor kukla yapması için. Düşün işte Dof iple kontrol ederek eller yukarı yapsa ne yapabilecek Cracker?Kestirir askerlerinden birine parmağını oynatıp yani.

Yav adamın elini kitlesen asker yapamaz, el çırpması gerekiyor kukla yapması için. Düşün işte Dof iple kontrol ederek eller yukarı yapsa ne yapabilecek Cracker?Kestirir askerlerinden birine parmağını oynatıp yani.
Kendi gücüyle de yapar bence, hakisi de üst düzey.Ha o ayrı bak.Onu yapar mı yapamaz mı bilemem. Ben kendi gücüyle yapamayacağını savundum sadece.
Dof herifin önce içinde olduğu askeri halletsin. Zibilyon tane kol çıkarıyor. Kaldı ki Dof onu aşana kadar fazlasıyla vakti var asker yapmak için.Yav adamın elini kitlesen asker yapamaz, el çırpması gerekiyor kukla yapması için. Düşün işte Dof iple kontrol ederek eller yukarı yapsa ne yapabilecek Cracker?kendisi ipi kıramaz vücudu şişiremiyor, keser dersen neyle kesecek pretzel yok elinde, kukla desen o da yok açıkladım onu da.
![]()
Doflamingo'nun seviyesi.Kaç sayfa ne tartışılıyor burada onu anlamadım.![]()
Doflamingonun nasıl dayak yiyeceği.Kaç sayfa ne tartışılıyor burada onu anlamadım.![]()
O saydıklarının Dofu yendiği nerde geçti? Ben mi kaçırdım yoksa ?Whitebeard, garp, shanks, mihawk, big mom ve kaidou da vücudunu şişiremiyor. Onlar dof'u nasıl yeniyor?
Kendi kukla içindeyken doğrudan parazite alabilir Doffy veya uyanışla bloklayabilir yahut kule kestiği gibi kuklayı parçalayıp Crackeri dısarı da çıkarabilir. G4e kırılan bir bisküvi sonuçta bu ve Dofun uzaktan pek çok skili var onu kırmak için.Kendi gücüyle de yapar bence, hakisi de üst düzey.
Dof herifin önce içinde olduğu askeri halletsin. Zibilyon tane kol çıkarıyor. Kaldı ki Dof onu aşana kadar fazlasıyla vakti var asker yapmak için.![]()