Parmağını oynatsa keser la o ipi. Sanırsın kairoseki takmış Luffy'ye.Luffy kendini şişirebiliyor, Cracker?
Parmağını oynatsa keser la o ipi. Sanırsın kairoseki takmış Luffy'ye.Luffy kendini şişirebiliyor, Cracker?
Abartma sen de tavuk mu kesiyor? Jozu gibi hayvanı tutuyor bu ip.Parmağını oynatsa keser la o ipi. Sanırsın kairoseki takmış Luffy'ye.
Siz abartmayın be Rai. Luffynin koluna taktığı teli Crackera takıp oynatacağına mı inanıyorsunuz hakikaten? Herif G4 kesmiş o tel ne ki?Abartma sen de tavuk mu kesiyor?
Tüm gücüyle asılırsa tabii ki kesebilir ama kilitlenmiş haldeyken Jozu bile kıpırdayamıyorken bu eleman hangi güçle asılıp kesecek?Siz abartmayın be Rai. Luffynin koluna taktığı teli Crackera takıp oynatacağına mı inanıyorsunuz hakikaten? Herif G4 kesmiş o tel ne ki?
Jozuyu öfkeli olduğunda kullandığı saldırıyla kitliyor, vücudun kontrolünü eline alıyor böylece. Luffynin eline sardığı Luffynin koparttığı tel başka.Tüm gücüyle asılırsa tabii ki kesebilir ama kilitlenmiş haldeyken Jozu bile kıpırdayamıyorken bu eleman hangi güçle asılıp kesecek?
Anlaşamıyoruz sayın Sakata neden böyle oluyor? Luffy nasıl kopartıyor? Vücudunu şişirerek. Elini kolunu doğru düzgün hareket ettiremiyordu bile. Aynı durumda Cracker nasıl yapacak diyorum parmağını sallar diyorsun. Evde analarımızın ördüğü ip değil bu. Nereye kesiyorsun? :SJozuyu öfkeli olduğunda kullandığı saldırıyla kitliyor, vücudun kontrolünü eline alıyor böylece. Luffynin eline sardığı Luffynin koparttığı tel başka.
Kısacası o başka bu başka.
Kestirir askerlerinden birine parmağını oynatıp yani.Anlaşamıyoruz sayın Sakata neden böyle oluyor? Luffy nasıl kopartıyor? Vücudunu şişirerek. Elini kolunu doğru düzgün hareket ettiremiyordu bile. Aynı durumda Cracker nasıl yapacak diyorum parmağını sallar diyorsun. Evde analarımızın ördüğü ip değil bu. Nereye kesiyorsun? :S
En fazla yüz kaslarını oynatabiliyor zaten sorun orada.Örnek gözlerini sağa sola çeviren dişlerini sıkan Jozu.Kestirir askerlerinden birine parmağını oynatıp yani.
Ha o ayrı bak. Onu yapar mı yapamaz mı bilemem. Ben kendi gücüyle yapamayacağını savundum sadece.Kestirir askerlerinden birine parmağını oynatıp yani.