Bu benim kendi düşüncem ha sakın yanlış anlama herkes kendi düşüncelerini aktarıyor benim dediğim doğrudur demiyorum kendi gözlemlerimle böyle değerlendiriyorum.Haklı olabilirsin elbette. Luffy her dövüşte üstüne koyan birisi.
Bu benim kendi düşüncem ha sakın yanlış anlama herkes kendi düşüncelerini aktarıyor benim dediğim doğrudur demiyorum kendi gözlemlerimle böyle değerlendiriyorum.Haklı olabilirsin elbette. Luffy her dövüşte üstüne koyan birisi.
Tek bir sayfa koy forumu bırakırım.
yahu bu komik bunun ne alakası var gözlemle daha arkasında Kuzanı farketmeyen adamda ne gözlemi basbayağı darbeyi aldığı an koka basmış.Al. Göremediği halde yüzünü b.haki ile korumuş. Kapı gibi k.haki sahnesi. Kabul etmezsen senin bileceğin iş tabi. Bırakmana da gerek yok forumu.
Darbeyi aldığı an? Peki kardeş öyle olsun.yahu bu komik bunun ne alakası var gözlemle daha arkasında Kuzanı farketmeyen adamda ne gözlemi basbayağı darbeyi aldığı an koka basmış.
Görmediği darbeyi alırken koka mı basıyor. Yani refleks olarak Luffy'nin darbesi ile temas eder etmez, kokayı basıyor diyorsun öyle miyahu bu komik bunun ne alakası var gözlemle daha arkasında Kuzanı farketmeyen adamda ne gözlemi basbayağı darbeyi aldığı an koka basmış.
Öyle olsunu molsunu yok en kötü gözlem hakisine sahip adam bile g4 e bune top gibi oldun beni güldürmek mi istiyorsun demezdi Lawın ölmediğini anlardı kuzanı anlardı lawın sandıkta olduğunu anlardı daha luffy Mf savaşında geleceği görüyor ondanda iyi demeniz şahane.Darbeyi aldığı an? Peki kardeş öyle olsun.
Gomu gomu sesini duymuş basmış kokayı gözlem ile görseydi kaçardı o saldırıyı yemezdi.Görmediği darbeyi alırken koka mı basıyor. Yani refleks olarak Luffy'nin darbesi ile temas eder etmez, kokayı basıyor diyorsun öyle mi
Stand up yapıyorum senin için, sırf gülesin diye. Fena mı ettik? xd Cidden boşver yazmadım say tüm bunları.Öyle olsunu molsunu yok en kötü gözlem hakisine sahip adam bile g4 e bune top gibi oldun beni güldürmek mi istiyorsun demezdi Lawın ölmediğini anlardı kuzanı anlardı lawın sandıkta olduğunu anlardı daha luffy Mf savaşında geleceği görüyor ondanda iyi demeniz şahane.