Kocana düşse tabi ki en güçlü evladı olarak Katakuri yeni Yonko olacak, beni mi çağıracaklar gel şu işe el at diye?
Wb ölünce nasıl Marco dedilerse aynı şeyi Katakuri için derler, Jack ve Beckman için de derler Dofla bir alakası yok. Diğer yandan Katakuri Kaidodan tırsmazsa bu kaybedecek bir şeyi olmadığı içindir. Yoksa Katakuri de Kaidodan dayak yemeye mahkum yani.
Senin de bir dediğin bir dediğini tutmuyor Haso. Bir Luffy handikaplıydı Dofa 30 dakka G4 açtı Kataya 2 saat diyorsun, bir bakıyoruz Dof handikaplı değil diyorsun anlamak mümkün değil. İkisi de handikaplıydı o dövüşte. Luffynin G4 süresi ne kadar azaldıysa 2 saat nere 30 dakka nere, Dof en az %50 kaybetmiştir. %100ündeki Dof Luffy vssinde gördüğün gibi olmayacak, onu anlatmaya çalışıyoruz.
Diğer yandan Law + Luffy Dofa nasıl red hawk yedirdiyse Katakuriye daha fazlasını yapabilir. Lawin logia için kalp deşme dışında da yetenekleri vardır illaki, Trebolü dilimlediği gibi Katakuriyi dilimleyebilir misal. Ben Luffy ve Lawın Katayı indireceğini düşnüyorum şahsen.
Son paragrafın ise Luffynin eksilerini anlatıyor Dofun değil. Dof Luffyden daha tecrübeli ve meyve hakimiyeti olarak daha üstün bir karakter. Logia veya üstın k haki karşisında nasıl savaşacağını illaki biliyordur. Luffynin kara kara düşündüğü yerde Dofun aynı tepkiyi vermesi beklenemez. Çoğu şeyi atlayarak yorum yazıyorsunuz. Az yukarda dedim misal Dof iplikten yumak yapıp Gaara gibi içine girse dokunulmaz olur, Kata neyle aşacak öyle savunmayı. Herkesi Luffy sanmayın yani.