Her neyse işte bu yazıda önemli olan ana fikirdiZoro çeliği kesmemiş miydi Alabasta'da ?![]()

Her neyse işte bu yazıda önemli olan ana fikirdiZoro çeliği kesmemiş miydi Alabasta'da ?![]()
Yok anladım ana fikri gayette mantıklı buldum. Demir diyince bir an şaşırdım. O yüzden öyle söyledim.Her neyse işte bu yazıda önemli olan ana fikirdi![]()
Zoro demiri peynir gibi kesiyordu zaten. Kesemediği çelikti.Şimdi şöyle bir olay var ama. Luffy ilk bölümlerde yumruğuğla demiri parçalayabiliyordu. Fakat Zoro anca demiri Alabastanın sonunda zar zor kesti. Burada amacım Zoroyu yermek falan değil bu arada,Zoro belki düz yumruğuyla seri başında bile(Luffy gibi) demire şekil verebilirdi.
Opta kısacası bir maddeyi kesmek ile ona zarar vermek çok farklı. Kesmek çok daha zor. Doflamingo mesela Lawın haki ile kapladığı kolunu ipleriyle kemezken düz tekmesiyle zarar verebiliyor.
Aranızda Alabastada Luffynin(Lastik haliyle) Demir Mr1e zarar veremeyeceğiniz düşünen var mı?Her türlü ezer geçerdi.
Jozuyuda işte böyle değerlendirin.Düz yumrukla Marco rahat zarar verebilir fakat belki Mihawk kesemez. Yani adam full elmas diye aşılması imkansız bir savunması yok. Luffy g4 ile sağlam zarar verebilir haki seviyesine göre.
Aynısını ben dedim. İki kişi @Rob Lucci 'yi sorguluyor gibi oldukZoro demiri peynir gibi kesiyordu zaten. Kesemediği çelikti.
Edit:![]()
Ben gayet iyi anladım.Kastettiği şeyi anlamamışsın. Bir daha oku derim.
Kusura bakma üstelemek istemedimYaşlanmışım işte yanlış hatırlıyorum daha fazla vurmayın![]()
Ankette geride kalan karaktere oy verince troll oluyorsun demek ki kafa yapısına bak. Kaldı ki ben Jozu'ya oy verdim ve ne zaman ben Cracker kesin kazanır demişim, boş konuşuyorsun diyorum ya sen daha cevap yazdığın kişinin ne dediğini anlayamıyorsun haliyle boş konuşmuş oluyorsun.Senin algın boş olabilir mi ? Ankete bak kim troll anlarsın.
Cracker'e gelirsek, kılıç kullanarak kesmeye, delmeye çalışırsa kaybeder, lakin kalkan ile vurup zayıf düşürmeye çalışır, klonlarını kullanırsa kazanabilir.