Hayır, Denji makimanın köpeği oldu, Pochito'nun izlemek istediği felsefesinden çıktıBu dediğin Denji'nin profili. Sence çıkarabilir miyiz?
Dediğinin hiçbir kısmına katılmıyorum. Kendisine iyi davranan ilk kişiyi hedef bellemiş her türlü manipülasyonuna fönüllü kopek olmuş, en yakın dostunu satmaktan çekinmemiş rezil biri.Denji tam bir erkek. Tek sıkıntısı Makima'ya fazla takıyor. Harem kurabilirdi ama şimdi sadece köpeklik edecek duruma düştü. Ama şu durumda bile geleceği parlak. Makima'nın sözünden çıkmazsa istediği mutlu ve huzurlu hayatı yaşabilir. Tam bir kazanan reyiz.
Başlangıçta olduğu şeydi bu zaten. O yolu takip edince dönüşülen şey buymuş demek ki.Hayır, Denji makimanın köpeği oldu, Pochito'nun izlemek istediği felsefesinden çıktı
Olur mu canım, her ülkü aynı sonucu doğurmaz. Sonuçtan niyet çıkarmak da ne bileyim...Dediğinin hiçbir kısmına katılmıyorum. Kendisine iyi davranan ilk kişiyi hedef bellemiş her türlü manipülasyonuna fönüllü kopek olmuş, en yakın dostunu satmaktan çekinmemiş rezil biri.
Adamın kendi kimsenin umrunda değil, o bile biliyor. Büyün o kızlar testere kalbinin peşindeydi.
Başlangıçta olduğu şeydi bu zaten. O yolu takip edince dönüşülen şey buymuş demek ki.
Şu sonucun olasılıklardan biri olması bile bana yetet. Aki'yi öldürüp üstüne "Bu iş benim işime gelmedi hadi ben köpek olam da kanka katletmeye devam edem" diyen birine dönüşme ihtimaline sahip yol yol değildir.Olur mu canım, her ülkü aynı sonucu doğurmaz. Sonuçtan niyet çıkarmak da ne bileyim...
Bi paket sigara almaya çıkıp throatpie yaparken de bulabilirsin kendini, o yüzden sana notum mejhŞu sonucun olasılıklardan biri olması bile bana yetet. Aki'yi öldürüp üstüne "Bu iş benim işime gelmedi hadi ben köpek olam da kanka katletmeye devam edem" diyen birine dönüşme ihtimaline sahip yol yol değildir.
Adam onuruyla yaşadı onuruyla öldü. Yeri geldi onurunu yuttu ama kimseyi satmadı. Arkadaşlarını korumaya çalışırken Makima'ya kurban oldu. Bunu da beğenmiyorsan ne diyeyim ben sana şimdi.Bi paket sigara almaya çıkıp throatpie yaparken de bulabilirsin kendini, o yüzden sana notum mejh
Valla bi Makima’nın görsellerine bakıyorum... Sonra gidip bide Reze’nin görsellerine bakıyorum. Sonra arada da biraz Pawah’a bakıyorum. Yok yani Denji kazanan olamaz. Reze’ye elimi sürsem zaten Makima şaka gibi kalır.Denji tam bir erkek. Tek sıkıntısı Makima'ya fazla takıyor. Harem kurabilirdi ama şimdi sadece köpeklik edecek duruma düştü. Ama şu durumda bile geleceği parlak. Makima'nın sözünden çıkmazsa istediği mutlu ve huzurlu hayatı yaşabilir. Tam bir kazanan reyiz.
Şu şartlar altında Denji X Kobeni olmadığı sürece ben Denji'ye hep kaybeden derim ama Denji kendi çapında bir kazanan. Sana göre elbette Denji bir kaybeden olabilir ama Denji kendi çapında bir kazanan. Adam istediği hayatı elde etmek üzere. Sadece birkaç bölüm sonra mutlu son görebiliriz. Bu durumda Deni'yi tebrik etmek gerek, Poçita'ya verdiği sözü tutmuş olacak, hayatını yaşamış olacak.Valla bi Makima’nın görsellerine bakıyorum... Sonra gidip bide Reze’nin görsellerine bakıyorum. Sonra arada da biraz Pawah’a bakıyorum. Yok yani Denji kazanan olamaz. Reze’ye elimi sürsem zaten Makima şaka gibi kalır.