Bak bu hiç hoş değilKandırıldık mı? Makima'nın banyo suyunu içerim diyordun. Burada kandırılmak yok burada haz var. Burada simplik var. Burada Sanjilik var burada Denjilik var.
Bak bu hiç hoş değilKandırıldık mı? Makima'nın banyo suyunu içerim diyordun. Burada kandırılmak yok burada haz var. Burada simplik var. Burada Sanjilik var burada Denjilik var.
Sen de bi tadına bakardım demiştin. Kadın iç dedi, içtik gücü bu. Ne yapalım yani?Kandırıldık mı? Makima'nın banyo suyunu içerim diyordun. Burada kandırılmak yok burada haz var. Burada simplik var. Burada Sanjilik var burada Denjilik var.
Ben diğerleriyle karşılaştırmak için dedim. Tümüyle araştırmacı kişiliğimden dolayı ah tadını beğenirsek bambaşka gurme lezzetler apayrı bir konu.Sen de bi tadına bakardım demiştin. Kadın iç dedi, içtik gücü bu. Ne yapalım yani?
İsimlerinin bu kadar benziyor olması. Tesadüf değil bence.Bak bu hiç hoş değil
Sarı saçlar... Gerçi Denji'ye, Zeff gibi birisi babalık yapmadı. Ona rağmen Sanji böyle.İsimlerinin bu kadar benziyor olması. Tesadüf değil bence.
Koca büroyu kancığı yaptı zaten pezevenklerin en önde gideni. Film izlerken de yalandan ağlıyor. Bizim Meriç kendine aşık olsun diye. @William cutting ağlamasından da etkilenmişti Makima'nın!!!Makima kahpeden çok pezevenk bence, pezevenk diye hakaret edilmeli
Yetim olması bahane olamaz. Guts yetim ötesi yetim böyle simplik yaptı mı? ..... oh no....Sarı saçlar... Gerçi Denji'ye, Zeff gibi birisi babalık yapmadı. Ona rağmen Sanji böyle.
Denji üzerine bir analiz yazısı gelir mi şöyle detaylıKoca büroyu kancığı yaptı zaten pezevenklerin en önde gideni. Film izlerken de yalandan ağlıyor. Bizim Meriç kendine aşık olsun diye. @William cutting ağlamasından da etkilenmişti Makima'nın!!!
Yetim olması bahane olamaz. Guts yetim ötesi yetim böyle simplik yaptı mı? ..... oh no....
Yani çok zor. Denji kadar şerefsizi ve işe yaramazını ilk defa görüyorum. Çok acı çekmiş evet ama, Guts'la kıyaslayınca hiç de acı çekmemiş. Garip bir herif.Denji üzerine bir analiz yazısı gelir mi şöyle detaylı
O beklenmedik bir olaydı. Hem Denji'yle aynı şeye ağlamaları hoştu.Koca büroyu kancığı yaptı zaten pezevenklerin en önde gideni. Film izlerken de yalandan ağlıyor. Bizim Meriç kendine aşık olsun diye. @William cutting ağlamasından da etkilenmişti Makima'nın!!!
Kıskandığın içinde kimsenin gövdesini duvara monte etmezsin.O beklenmedik bir olaydı. Hem Denji'yle aynı şeye ağlamaları hoştu.
Ulan Denji Makima'yla tatile gitsen bunlar olmayacaktı... Powah'yı kıskandığı için oldu bunlar.