Dalyan gibi çocuklara fıstık gibi hatunlara kıydı. Power da kaçamaz bu sondan artık. Sen yine demirin tuncuna kadının Nami'sine kalacaksın...Power ölmeyecek.
Power ölmeyecek. Burdayım her türlü, arkasındayımDalyan gibi çocuklara fıstık gibi hatunlara kıydı. Power da kaçamaz bu sondan artık. Sen yine demirin tuncuna kadının Nami'sine kalacaksın...
Aki'yi öldürüp Power'ı öldürmezse tükürdüğünü yalamış olur bence. Power'ı da harcarsa bomba gibi olur üstüne de Power'ın kedisini sahiplenir Denji, çok Lo-Fi bir son olur.Power ölmeyecek. Burdayım her türlü, arkasındayım
Namiye son tercih muamelesi... Yakışmadı. Power her daim ilk tercihimiz tabii
Ne varsa Makima'da var.Aki'ye de ağlamam demişti, hepsine ağlayacak yalnız öncesinde ağladığı tek sahne şu, sinemada. Aynı sahnede Makima da ağlıyor.
Ciddili derken bunu kastetmiştim zaten, kar topu sahnesinde acısını net hissediyorsunAki'ye de ağlamam demişti, hepsine ağlayacak yalnız öncesinde ağladığı tek sahne şu, sinemada. Aynı sahnede Makima da ağlıyor.
En son nerede bitti çözemedim, öteki yaşamı falan mı gösterrcek acaba?Makima için bile ölse en fazla iştahım kesilirdi diyordu. Daha bunun Power'ı var.
Yalnız mangaka ne güzel bölüm işlemiş. En azından artık kardeşine kavuștu Aki... Ölümünün bu şekilde Denji'den geleceğini bilse memnun olurdu reis.
Evet, bu attığım ciddisiz ağlaması, duygulanmış sadece. İlk defa Aki'ye ağladı. Baktım, Poçita'ya bile ağlamamış.Ciddili derken bunu kastetmiştim zaten, kar topu sahnesinde acısını net hissediyorsun