Makima için bile ölse en fazla iştahım kesilirdi diyordu. Daha bunun Power'ı var.Denji'nin ilk kez mi ciddili ağladığını görüyoruz?
O astronot sahnesi gibisini çok uzun zamandır görmemiştik. Poster olarak odama asmayı bile düşündüm.Bu adam çok büyük yazar. Tüm manga endüstrisini cebinden çıkartır. Havai Fişek öpüşmesi üzerine daha duygusal, etkileyici sahne yaratamaz dedim. Gitti önce astronotlar sahnesiyle etkileyiciyi çıkardı. Üstüne bu sayıyla duygusalı suratımıza vurdu. Çıkartıp çıkartıp yanaklardan tokatlıyor okuyucuyu.
Aynen gördüğüm gibi aynısını düşünmüştüm bide aksiyonun en alıcı yerine koymuştu allak bullak etmişti. Umarım bozdan gideceği yere kadar götürür reis.O astronot sahnesi gibisini çok uzun zamandır görmemiştik. Poster olarak odama asmayı bile düşündüm.
Keşkem...... Gerçi 20 bölüm daha göremeyeceğiz gibi.Aynen gördüğüm gibi aynısını düşünmüştüm bide aksiyonun en alıcı yerine koymuştu allak bullak etmişti. Umarım bozdan gideceği yere kadar götürür reis.
Makima için bile ölse en fazla iştahım kesilirdi diyordu. Daha bunun Power'ı var.
Aki'ye de ağlamam demişti, hepsine ağlayacak yalnız öncesinde ağladığı tek sahne şu, sinemada. Aynı sahnede Makima da ağlıyor.Denji'nin ilk kez mi ciddili ağladığını görüyoruz?