Makima Hanım yokken elimizde bir tek Kobeni-çan kaldı. Öte yandan Savaş İblisi bir duş suyu idolü olabilecek mi bakalım, potansiyel arz ediyor gibi ama gelecek neler gösterir bilemiyorum.
Makima Hanım yokken elimizde bir tek Kobeni-çan kaldı. Öte yandan Savaş İblisi bir duş suyu idolü olabilecek mi bakalım, potansiyel arz ediyor gibi ama gelecek neler gösterir bilemiyorum.
Bu serinin de tarzı bu. Ansızın gelişen olaylarla okuyucuyu şaşırtması, absürt mizah. Bu yanları daha çekici kılıyor kendisini.Hani çöp falan demiyorum ama serinin aşırı hızlı olması büyük bir eksiklik bence, karakterlerle bağ kuramıyorsun sonra pat diye ölüyorlar. Olaylar oturamadan hop başka bir şeye atlıyor seri bu sefer de anlattığı şeyi oturtamıyorsun. Fightların tarzı iyi, üstte dediklerimi de seriyi okuduktan 2-3 ay sonra hiçbir paneli hatırlamıyor oluşumdan kaynaklı fark ettim. Cidden seri ile alakalı hiçbir şey hatırlamıyordum ve şaşırdım ulan 1-2 panel kalmış başka da bir şey yok diye.
Macera son hız devam ediyor.
81. bölüme mi geldinMakima sen... Sen var ya.. Çok... Sert ünsüzlerden makas gibi olanmışsın
He ya nesini seviyorlar bu manyağın81. bölüme mi geldin
Web çok acayip sallanmıştı o bölümdeHe ya nesini seviyorlar bu manyağın
yeterli sebepmanyağın
Bu kadının sevilebilecek tek bir tarafı var o da animede Riasu onee-sama'yı seslendiren kadının seslendirecek olmasıWeb çok acayip sallanmıştı o bölümde
Makima'nın nesini mi seviyorlar
https://www.reddit.com/r/ChainsawMan/comments/if6uyf