tüm evreni köpeği yapmıs ama .d pekiMakima'nın da önündeki iki balonu dışında bir olayı yok.
tüm evreni köpeği yapmıs ama .d pekiMakima'nın da önündeki iki balonu dışında bir olayı yok.
O evrendekilerin aptal olması onun başarısı değil.tüm evreni köpeği yapmıs ama .d peki
seriyi tersten okuduğumu nasıl belli ederimO evrendekilerin aptal olması onun başarısı değil.
Makima çok kaliteli karakter diyerek. Çok şükür bugünde gömüyoruz.seriyi tersten okuduğumu nasıl belli ederim
bir günde bitirmek rüyamda bile başaramayacağım bir şeyBeş bölüm falan okudum seri mükemmel. Bugün bitirmeye niyetliyim. Denji taş gibi ana karakter. Seri hep böyle gidiyorsa şahane gereksiz ciddileşirse evet boka saracağına eminim o zaman
Ben de ilk defa sıfırdan manga okumaya ikna ettim kendimi zatenbir günde bitirmek rüyamda bile başaramayacağım bir şey
Her türlü sarıyor. Boka yani.Beş bölüm falan okudum seri mükemmel. Bugün bitirmeye niyetliyim. Denji taş gibi ana karakter. Seri hep böyle gidiyorsa şahane gereksiz ciddileşirse evet boka saracağına eminim o zaman
Her türlü sarıyor. Boka yani.
Bırak da bir ağız tadıyla gömelim be keko... Şu kafayı bi 2 dakka yaşıyalım.